FCB Viatges ofereix vols xàrters de dia i de cap de setmana, i desplaçaments en autocar per a la final de Berlín

FCB Viatges ofereix vols xàrters de dia i de cap de setmana, i desplaçaments en autocar per a la final de Berlín

Fins al 29 de maig, els socis poden contractar el viatge en avió, que inclou els trasllats de l’aeroport a la ciutat, o en autocar amb sortides des de Barcelona, Lleida, Tarragona o Girona

El FC Barcelona, a través de l’agència FCBViatges, ofereix tot un seguit d’opcions per desplaçar-se a Berlín als socis agraciats amb una entrada per veure en directe des de l’Estadi Olímpic de la ciutat alemanya la final de la Lliga de Campions entre el FC Barcelona i la Juventus. Tota la informació està a disposició dels socis en el formulari d’inscripció de la petició d’entrades per a la final en el lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat).

Opció de vol xàrter el mateix dia de partit

El Club ofereix la possibilitat de viatjar el mateix dia del partit, el 6 de juny, i tornar un cop hagi finalitzat la final. Aquesta opció inclou el viatge d’anada i tornada amb un avió xàrter des de l’aeroport de Barcelona amb destinació a Berlín i trasllat en autocar dels aficionats a la zona d’aparcament de l’Estadi Olímpic. Un cop finalitzi el partit FCBViatges traslladarà els seguidors del Barça fins a l’aeroport de Berlín per agafar l’avió de tornada fins a Barcelona. També s’inclou una assegurança i guies acompanyants. El preu per persona és de 575 euros, sense incloure el cost de l’entrada, i les places són limitades. Els menors de 18 anys han d’anar acompanyats d’un familiar directe.

Opció de vol xàrter en cap de setmana

La segona opció per viatjar en avió és de cap de setmana, amb sortida des de l’aeroport de Barcelona el divendres 5 de juny i tornada el diumenge 7 de juny. El programa inclou vol xàrter d’anada a Berlín i tornada a Barcelona i els trasllats de l’aeroport de la capital alemanya a l’hotel Art’Otel Berlin Kudam (consulteu altres opcions d’hotel). El preu per persona en habitació doble és des de 795 euros, sense incloure l’entrada de la final, i les places són limitades. Els menors de 18 anys han d’anar acompanyats d’un familiar.

Opció de desplaçament en autocar

FCBViatges també posa a disposició dels socis l’opció de viatjar en autocar amb sortida i arribada a Barcelona, Girona, Lleida o Tarragona. La sortida serà a primera hora del matí del divendres 5 de juny (horari en funció de la localitat) i l’arribada a Berlín serà al voltant de les 11 del matí del dissabte 6 de juny. Un cop finalitzi el partit els autocars tornaran els aficionats cap a les localitats d’origen. L’arribada prevista serà a la matinada del dilluns 8 de juny, entre la 1 i les 4 hores, segons la ciutat. El preu del viatge és de 125 euros per persona, sense entrada. Els menors de 18 anys han d’anar acompanyats per un familiar directe. El mínim de places per garantir la sortida és de 67 persones per autocar.

29 de maig, data límit d’inscripció

La data límit per reservar qualsevol de les opcions per anar a Berlín de FCBViatges, tant l’avió xàrter com l’autocar, és el divendres 29 de maig, a les 17 hores. Per obtenir-ne més informació es pot consultar la web www.fcvbiatges.com, o bé contactar a través del correu electrònic fcbviatges@halcon-viajes.es, el telèfon 93 521 55 30 o les oficines d’Halcón Viatges o Viatges Ecuador.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut