La Fan Zone, punt de trobada de l'afició del Barça

La Fan Zone, punt de trobada de l'afició del Barça

L’espai situat a la Zona Universitària ha estat inaugurat pel president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner

A les 10 del matí s’han obert les portes de la Fan Zone del FC Barcelona, situada al pàrquing de la UB de la Zona Universitària. Fins aquí s’han apropat molts seguidors del Barça que hi han volgut passar les hores prèvies a la final de la Copa del Rei. L’encarregat de donar el tret de sortida ha estat el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, que ha visitat el recinte acompanyat pel vicepresident de l’Àrea Social del Club, Jordi Cardoner.

En aquestes primeres hores de la jornada s’han pogut veure molts pares amb els seus fills que no s’han volgut perdre l’oportunitat de passar una jornada festiva en aquest miniparc temàtic de 24.000 m2. I és que el recinte és un punt de trobada per a l’afició del Barça que ofereix fins a un total de 23 activitats. Una de les que més expectació han generat ha estat la rèplica del túnel de vestidors, en què tots els aficionats culers han pogut sentir el que viuen Messi, Neymar o Suárez abans de sortir al camp. També ha estat una atracció el punt de jocs tradicionals bascos, en què experts a aixecar pedres i tallar troncs han fet una exhibició. Un dels altres focus d’atenció de la Fan Zone ha estat la perruqueria, en què un grup d’estilistes tallava els cabells als seguidors blaugrana com els duen els seus ídols. 

La Fan Zone estarà oberta fins a les 19.30 hores, tot i que a les 19 hores es tancarà l’accés d’entrada. L’aforament màxim és de 15.000 persones. En cas d’arribar a aquesta xifra es restringirà l’accés.

Declaracions del vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner:

“És una Fan Zone especial, perquè és la primera vegada que juguem una final a Barcelona. L’hem visitat amb el president i hem vist que hi ha moltes activitats que t’ofereixen sensacions diverses, com la del túnel de vestidors acompanyat de l’himne del Barça”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut