Final de la Lliga de Campions: entrades a partir del 18 de maig

Final de la Lliga de Campions: entrades a partir del 18 de maig

Berlín espera el Barça i les penyes no hi faltaran

El Barça estarà a la seva quarta final de la Lliga de Campions en deu anys. L’últim escull per aixecar la cinquena Champions serà la Juventus de Torí. L’Estadi Olímpic de Berlín serà l’escenari perfecte per a una final del màxim nivell futbolístic el proper 6 de juny.

Més de 3.000 entrades per a penyes

De conformitat amb els criteris de ponderació de caràcter objectiu que tradicionalment s'han estat aplicant hi haurà un total de 3.323 entrades destinades al moviment de penyes. Tal com estableix la normativa, totes les penyes oficials amb un mínim de tres anys d’antiguitat podran sol·licitar localitats a partir del 18 de maig via formulari que estarà disponible al web. Cada penya podrà efectuar una única petició de fins a 4 entrades, sense tractar-se d’una assignació definitiva.

El formulari ‘online’ estarà operatiu des del 18 de maig a les 10 h i fins al 21 de maig a les 19 h. Caldrà indicar el nom, clau i credencial de la penya, zona a la qual pertany, així com també facilitar les dades d’una targeta bancària, i l’opció de recollida a les instal·lacions del FC Barcelona, o bé a Berlín.

Repartiment

Tan bon punt el procés de sol·licitud estigui tancat, es durà a terme el repartiment seguint els criteris objectius establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, de manera que a cada zona s’hi assignarà una determinada quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els presidents de cada federació territorial efectuaran una proposta de repartiment, ponderat, corresponent a la seva zona.

[[BOTOVERMELL::Sol·licitud Entrades++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formberlin2015penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut