Signatura del conveni amb la Confederació

Signatura del conveni amb la Confederació

El FC Barcelona i el moviment formalitzen la seva relació

Aquest dissabte dia 23 de maig es va encetar una nova etapa del moviment penyístic. El FC Barcelona i la Confederació Mundial de Penyes va formalitzar els fonaments de la seva relació, signant un conveni de col·laboració.

Aquest document reflecteix la relació que històricament han mantingut les penyes i el Club, i que han anat evolucionant amb els corresponents Congressos, essent aprovats de forma democràtica per tot el moviment. Tal com ja es va anunciar en l’acte fundacional de la Confederació Mundial de Penyes, el Club no només li dóna suport, sinó que també es compromet a fomentar aquest organisme, i la seva continuïtat, que representa la culminació de la nova organització de les penyes.

D’aquesta forma, la Confederació referma el compromís que les més de 1.300 penyes barcelonistes continuïn sent les ambaixades en el territori, i obrir les seves seus a tots els penyistes i socis del FC Barcelona, fomentant l’estima pel Club, així com també els valors que representa.

Davant la presència de la majoria dels delegats del Consell de Penyes, el president Josep M. Bartomeu, el vicepresident Jordi Cardoner i Casaus, i el directiu Pau Vilanova, van estampar la seva rúbrica per part del Club. Per la seva banda, tots els presidents i representants de les federacions presents també van signar, encapçalats per Antoni Guil, que va ser l’encarregat de firmar com a president de la Confederació.

D’ara endavant comença, doncs, una nova etapa en el moviment, ja englobat en la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona, en què queda palesa l’aposta del Club pel projecte Penyes Segle XXI. Ara, la Confederació seguirà treballant per fer barcelonisme arreu del món. Es tracta ja d’una realitat global, que comença amb cadascuna de les penyes a cada municipi, i finalitza en una organització amb entitat jurídica pròpia amb capacitat per fer que tot el barcelonisme remi en la mateixa direcció arreu del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut