Umtiti: “El més important és que el meu genoll estigui bé”

Umtiti: “El més important és que el meu genoll estigui bé”

El central francès repassa en una entrevista al diari ‘L’Équipe’ el seu estat de forma abans d’una eliminatòria molt emotiva contra l’Olympique Lió, el seu exequip

Umtiti i Lió són conceptes que aniran units per sempre. El central francès del FC Barcelona viurà aquest dimecres a la nit l’últim capítol d’una eliminatòria de Champions de la qual guardarà records bons i dolents, tal com explica en una entrevista al diari ‘L’Équipe’.

D’una banda seran bons per totes les coses positives que va viure durant el duel d’anada a Lió, a la que havia estat casa seva durant tants anys. “Em vaig sentir molt orgullós quan vaig tornar-hi, podent escoltar la gent cridar el meu nom, banderes dedicades a mi... Va ser emocionant i significa que la gent té un bon record teu. Va ser estrany enfrontar-me al Lió i encara ho hagués estat més si hagués pogut jugar”, explica.

Efectivament, aquell dia Samuel Umtiti s’asseia a la banqueta del Barça. Era tot just la seva primera convocatòria després de 91 dies -des del 24 de novembre- sense jugar un partit.

En aquest sentit, el francès podria associar aquest duel entre Barça i Lió amb una etapa força complicada a nivell personal. “Ara estic content de tornar a jugar. És l’entrenador qui decideix si he de jugar. Més enllà que pugui jugar o no, el més important és que em senti bé amb el meu cos i que el meu genoll estigui bé”, reconeix a ‘LÈquipe’.

Sobre l’eliminatòria en sí, abans de la tornada al Camp Nou, Umtiti afirma que “un club com el Barça ha de guanyar i classificar-se, tenim la confiança necessària”.

El truc d’Umtiti per guanyar títols

En un aspecte més personal, Samuel Umtiti explica que pot tenir una aparença “freda i seriosa” però que en realitat es passa “tot el dia rient”. “Si mires el meu mòbil, tot són bromes amb amics i no paro de prendre’ls el pèl”, assegura.

També revela quina és la seva fórmula per guanyar títols: perfumar-se a la mitja part. El flamant campió del món ho explica: “Vaig començar a Lió. Mahamadou Diarra [exjugador de Lió, Madrid i Mònaco, entre d’altres] entrenava amb el filial i es perfumava i jo li preguntava que per què ho feia, si seguiria fent olor a suat de totes maneres. Em va dir que guanyava títols gràcies a això i des de llavors jo també ho faig! Crec que al Barça no sóc l’únic que ho fa perquè guanyem molts títols”, declara amb un somriure.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut