S'acaben les lligues i arriben les primeres victòries als tornejos

S'acaben les lligues i arriben les primeres victòries als tornejos

Sis equips conclouen la temporada i l'Infantil B, l'Aleví B i el Femení Infantil-Aleví es proclamen campions dels seus respectius tornejos

JUVENIL B – XI TORNEIG MUNDIAL DE CLUBS SUB-17 (Estadi Colmenar Viejo, Madrid)

El Juvenil B no va poder disputar la final del Mundial de Clubs sub-17 després de perdre a les semifinales per 0-2 davant el Corinthians. Un matiner gol dels brasilers va obligar el Barça a lluitar pel partit, fet que va aprofitar el Corinthians per sentenciar al minut 42. Malgrat el resultat, el Barça va gaudir d’ocasions per poder assolir el passi a la final. Abans, però, els blaugranes van superar el Kashiwa Reysol Academy als quarts de final gràcies als gols de Carles Pérez, al minut 4 de partit, i d’Ansumane Fati al minut 43.

CADET B – TORNEIG INTERNACIONAL MARVELD (Instal·lacions Groenlo, Holanda)

El Cadet B va acabar el Torneig Internacional Marveld a la setena posició. Els nois de Cristian Catena van acabar la fase de grups com a quarts classificats després de perdre 2-3 davant l’Ajax, empatar 1-1 enfront el Twente i guanyar el Dynamo Moscow per 1-0. Ja a la fase de les eliminatòries, els blaugranes van perdre davant el Feyenoord en la lluita per la cinquena plaça i, al final, van aconseguir vèncer de nou el Dynamo de Moscow per finalitzar a la setena posició.

INFANTIL A – JÀBAC I TERRASSA (1/4 de final. Copa Catalunya) (3-0)

L’Infantil A ja és a les semifinals de la Copa Catalunya després de guanyar el Jàbac i Terrassa per 3 gols a 0. Els nois de Denis Silva van anar a pel partit des del primer minut i, abans del descans, ja guanyaven per 2-0 gràcies als gols de Miguel Vega, al minut 34, i d’Adrià Bernabé, cinc minuts més tard. A la represa, els blaugranes van sentenciar el triomf amb un nou gol d’Adrià Bernabé que, amb el seu doblet, va tancar el partit.

INFANTIL B – TORNEIG BASSEVELDE CUP (Instal·lacions Klauwaarts Bassevelde, Bèlgica)

L’Infantil B va proclamar-se campió del Torneig Bessevelde Cup després de guanyar cinc dels  sis partits que va disputar. A la fase de grups, els nois de Marcel Sans van vèncer per 3-1 al Genk i 1-0 el PSV Eindhoven. L’única derrota dels blaugranes va ser enfront el Mechelen (1-2). A les eliminatòries, a quarts de final l’Infantil B va superar a la selecció dels Estats Units per 1 gol a 2 i, a semifinals, va golejar l’Anderlecht (4-0). L’últim escull per guanyar el torneig va ser el Feyenoord però, de nou, els nois van guanyar 1-0 i, d’aquesta manera, es van proclamar campions.

ALEVÍ B – IX TORNEIG CIUTAT DE CERVERA (Camp Municipal de Cervera)

L’Aleví B va proclamar-se campió del IX Torneig Ciutat de Cervera després de fer un molt bon paper, amb 42 gols a favor i cap encaixat. A la fase de grups, l’equip de Jordi Font va superar els seus tres rivals amb contundència: 13-0 al River Monzón, 12-0 al Cervera i 6-0 al Baskonia. Ja a quarts de final, els blaugranes van vèncer per 2-0 davant el Santes Creus, i a les semifinals van eliminar el Nàstic de Tarragona (4-0). El rival més complicat, a priori, era el Cornellà, rival a la final. Tot i això, l’Aleví B va fer un partit molt complet i va acabar golejant (5-0) per poder alçar la copa.  

CUBELLES – ALEVÍ C (0-10)

Contundent triomf de l’Aleví C per tancar la Lliga. Els nois de Marc Alexandre Pinto van superar amb solvència el Cubelles per 0-10. Marc Jurado, als vuit minuts, va inaugurar el marcador i, a partir d’aquest moment, els blaugranes van sentenciar el partit aconseguint set gols en 15 minuts. Marc Jurado, de nou, Iker Almena, Iker Merino, Pau Segarra (2), Ian Mateo i Noa Cosma van ser els autors d’aquests set gols. Les dues darreres dianes van ser obra de Pablo López i Diego Almeida. Així doncs, l’Aleví A, campió de Lliga, ha finalitzat la competició amb 90 punts.

ALEVÍ D – NÀSTIC MANRESA (4-1)

El Benjamí D, campió matemàtic de Lliga des de fa setmanes, va tancar la temporada de la millor manera, amb una victòria contundent davant el Nàstic Manresa a la Ciutat Esportiva (4-1). Dos gols d’Adrián Bobi Chamorro (minuts 4 i 14) van avançar el Barça en el marcador. Un avantatge que va veure’s reduït gràcies al visitant Eric López (min 28). Finalment, però, l’Aleví D va acabar certificant un nou triomf mitjançant Ilias Akhomach (min 34) i Marc Olmo (min 48). És la 26a victòria de l’Aleví D en 30 partits d’una temporada molt positiva, amb títol de Lliga i 12 punts més que el segon classificat. El balanç de gols és espectacular, amb 113 dianes a favor per només 25 en contra. El màxim realitzador de l’equip ha estat Adrián Bobi Chamorro, amb 25 gols, seguit molt de prop per Ilias Akhomach (23 gols).

BENJAMÍ C – VILA OLÍMPICA (7-1)

El Benjamí C va posar punt final a la Lliga amb una nova victòria enfront el Vila Olímpica. Els blaugranes, entrenats per Òscar Hernández, van encarrilar ràpidament el matx amb el gol d’Arnau Pradas segons més tard del xiulet inicial. En vint minuts el Benjamí C va aconseguir sis gols i, d’aquesta manera, va sentenciar l’enfrontament. Els autors de les dianes van ser Jan Quiles (2), Pol Montesinos (2) i Enric Gispert (2). Els visitants, però, van tancar el resultat aconseguint el seu gol.

JÀBAC I TERRASSA – BENJAMÍ D (1-3)

El Benjamí D també va guanyar el seu darrer partit de Lliga. Els nois d’Albert Puig van vèncer el Jàbac i Terrassa gràcies als tres gols que van aconseguir en deu minuts. Pau León inaugurava el marcador al minut 24 i, tres minuts més tard, Ahmed feia el segon. Dídac González va ser l’encarregat de signar el tercer gol blaugrana i pocs minuts després, els locals retallaven distàncies. El Benjamí D, d’aquesta manera, ha acabat com a cinquè classificat del Grup 2 de la Primera Divisió Benjamí amb 52 punts.

SANT ANDREU – PREBENJAMÍ (1-4)

El Prebenjamí de David Sánchez va tancar la temporada amb una victòria àmplia al Municipal Narcís Sala de Sant Andreu (1-4). Guillem va obrir la llauna pels locals al minut 13, però la reacció barcelonista no es va fer esperar i en només cinc minuts Marc Bernal va signar un ‘hat-trick’ per encarrilar un nou triomf. Ja al final del partit, Arnau Herrero va signar l’1-4 definitiu. El Prebenjamí finalment ha tancat la temporada amb una ratxa de nou victòries consecutives que l'ha acabat situant com a segons classificats, només superats per la Penya Barcelonista Anguera. 22 triomfs de 28 possibles i 138 gols a favor per només 47 en contra és el balanç final de l’equip de David Sánchez. A més a més, els tres gols de Marc Bernal van suposar que el futbolista blaugrana acabés com a màxim realitzador del campionat amb 58 dianes.

FEMENÍ JUV./CADET – PUBILLA CASAS (9-0)

Nova golejada de les campiones de Lliga, el Femení Juvenil-Cadet, aquest cop davant el Pubilla Casas a la Ciutat Esportiva (9-0). Un bon resultat per tancar una temporada espectacular, amb 30 victòries en 30 partits i amb un títol de Lliga més que merescut per a les noies de Zoe García. Davant el Pubilla Casas, el partit només va tenir un color i els gols blaugranes van anar a càrrec d’Elena Benítez (2), Laia Muñoz (3), Candela Andújar (2), Laura Martínez i Andrea Martínez. Amb el ple de victòries a la butxaca, el balanç golejador del Femení Juvenil-Cadet és de 145 dianes a favor i només 11 en contra, i la màxima realitzadora del Barça ha estat Laia Muñoz, que ha vist porteria en 21 ocasions. La segueixen Candela Andújar (16) i Elena Benítez (15).

CABANES – FEMENÍ INF./ALEVÍ (Semifinals del Campionat de Catalunya) (0-8)

El Femení Infantil-Aleví va superar el Cabanes a domicili en el primer dels dos partits de Semifinals del Campionat de Catalunya per un contundent 0-8. Les noies d’Albert Tausté van imposar-se amb molta claredat gràcies als gols de Yaiza Navarro, Clàudia Pina (3), Núria Marín, Jana Fernández, Sonia del Mar Perlaza i Vicky. Les blaugranes, campiones de Lliga, ja tenen un peu i mig a la final després d’aquesta golejada, tot i que encara queda el partit de tornada a la Ciutat Esportiva, que es jugarà diumenge vinent, dia 7 de juny, a partir de les 12 del migdia. L’altra semifinal la disputen l’Espanyol i la Penya Blanc Blava La Roca. El primer partit, a la Roca del Vallès, va finalitzar amb empat a un.

FEMENÍ INF./ALEVÍ – TORNEIG CHALENGE LA CATALANE (Estade St Assiscle, Perpignan)

Cap de setmana atapeït de partits per al Femení Infantil-Aleví que, més enllà de guanyar el partit d’anada de la semifinal del Campionat de Catalunya per 0-8 davant el Cabanes, també va disputar el Torneig Chalenge La Catalane de Perpinyà. Les noies d’Albert Tausté van guanyar tots els partits que van jugar contra Villelongue, Perpignan, Llers, Pontenc, Narbone i Montpellier i van plantar-se a la final amb un sac de gols a favor i cap en contra. En el darrer partit van acabar alçant el títol després de doblegar el Llers per 4-0, amb gols de Claudia Pina (2), Vicky i Ainoa Marín. A més a més, Ainoa va ser elegida com a millor jugadora del torneig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut