Recreativo – Barça B: Derrota a Huelva per tancar la temporada (2-0)

El filial blaugrana ha caigut en l’última jornada amb dos gols del Recre a la primera part

El Barça B, ja sense opcions de permanència des de l’últim partit, ha tancat la temporada a Huelva amb una derrota per 2-0. El conjunt de Jordi Vinyals ha caigut al Nuevo Colombino amb dos gols, de Núñez i Jesús Vázquez, a la primera part. A la segona part el filial blaugrana ho ha intentat de totes les maneres i ha tingut la millor ocasió amb un xut de Babunski al pal. Els culers han tancat així la temporada a Segona Divisió A.

L’equip de Jordi Vinyals ha sortit al camp amb l’única intenció d’acabar el curs de la millor manera possible tot i el descens matemàtic, i abans del minut 10 ha reclamat un possible penal sobre Dongou. Tot i així, s’ha trobat amb el pitjor escenari, amb un gol del Recre en el minut 25. Núñez, amb una rematada ajustada des del segon pal, ha avançat el conjunt andalús, que també ha consumat el seu descens.

El filial blaugrana ha provat de reaccionar al gol local, però el Recreativo ha tornat a marcar uns minuts després. Ha estat Jesús Vázquez, amb una jugada personal culminada amb una rematada forçada des del punt de penal.

Amb el marcador en contra, el Barça B ha sortit a la segona part amb més empenta. Els homes de Vinyals han tingut bones ocasions, protagonitzades sobre tot per Joan Román, que ho ha provat amb un parell de xuts llunyans. Tot i així, la ocasió més clara de gol ha estat per a David Babunski. El migcampista blaugrana ha engaltat un bon xut llunyà que s’ha estavellat a la base del pal. El filial ho ha provat, però no ha trobat el gol que retallés distàncies al marcador i s’ha confirmat el 2-0 final.