El Barça femení sua per guanyar el Menorca, i el masculí segueix en la lluita per la permanència

El Barça femení sua per guanyar el Menorca, i el masculí segueix en la lluita per la permanència

Les blaugranes van imposar-se per 3-2 i es mantenen en segona posició. Els de David Lorente van caure davant l’Unicaja però mantenen la permanència a un punt

Tot segueix igual pel que fa al voleibol blaugrana. Una setmana més els dos primers equips d’aquest esport mantenen la seva situació igual després de sumar una treballada victòria en el cas del femení (3-2 davant el Menorca) i mantenir la permanència a un punt tot i caure a Màlaga (0-3) en el cas del masculí.

A tres jornades del play off

El conjunt dirigit per Hugo Gottutzo va haver de suar per sumar la quinzena victòria de la temporada. Les blaugranes van acabar imposant-se per tres sets a dos, després que l’Avarca de Menorca remuntés el 2-0 inicial (15-18, 25-18, 20-25 i 21-25). En el desempat, les locals van acabar decantant el partit gràcies al 15-11 que va situar el 3-2 definitiu.

Amb aquesta nova victòria, les blaugranes es mantenen en segona posició amb 41 punts, un més que el Palmas, segon classificat.

Segueixen en la lluita

Pel que fa a l’equip dirigit per David Lorente, poc va poder fer davant el segon classificat de la lliga que va acabar guanyant per la via ràpida, 3-0 (25-20/25-19/25-16). La bona notícia, és que la permanència es manté a un sol punt, ja que el Melilla tampoc va poder superar el Manacor.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut