Supercopa d’Europa: entrades a partir del dimarts

Supercopa d’Europa: entrades a partir del dimarts

Les penyes podran sol·licitar entrades dels del 30 de juny a l’1 de juliol

El Barça s’enfronta al Sevilla a la final de la Supercopa d’Europa, com a campió de la Champions. El partit es jugarà a Tbilisi, Geòrgia, el dia 11 d’agost, en la primera oportunitat d’aixecar un títol la temporada 2015-16.

Sol·licitud d’entrades

De conformitat amb els criteris de ponderació de caràcter objectiu que tradicionalment s'han estat aplicant hi haurà un total de 452 entrades destinades al moviment de penyes.

Totes les penyes oficials podran sol·licitar entrades des del dimarts 30 de juny a les 10h i fins el dimecres 1 de juliol a les 19h, a través d’un formulari que hi haurà disponible al web. El preu de cada entrada és de 14€.

A partir de la data indicada hi haurà un formulari disponible al web del Club. Allà s’haurà d’indicar la credencial de la penya, la clau, les dades de contacte i també s’hauran de facilitar les dades d’una targeta bancària, així com també l’opció d’enviament o recollida a taquilles.

Un cop finalitzat el procés i efectuat el repartiment, el Club contactarà via correu electrònic amb les penyes per tal d’informar sobre l’assignació final de les entrades.

Repartiment

Tan bon punt el procés de sol·licitud estigui tancat, es durà a terme el repartiment seguint els criteris objectius establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, de manera que a cada zona s’hi assignarà una determinada quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els presidents de cada federació territorial efectuaran una proposta de repartiment, ponderat, corresponent a la seva zona.

[[BOTOVERMELL::Sol·licitud Entrades++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formsupercopa2015penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut