Cinc finals per a un Barça que no va poder amb el Patatas Hijolusa

Cinc finals per a un Barça que no va poder amb el Patatas Hijolusa

La derrota de les blaugranes davant les segones de la lliga obliga al conjunt d’Isaac Fernández a sumar cinc de cinc en el que resta de campionat

Setmana clau per al bàsquet femení del Barça que no va poder superar a les segones classificades de la Lliga Femenina 2, el Patatas Hijolusa. De fet, les blaugranes afronten cinc finals després d’encadenar quatre derrotes consecutives, el què ha relegat al conjunt sota les ordres d’Isaac Fernández a la cinquena posició després de vuit setmanes consecutives en posicions de play off.

Cohen i el primer quart, massa per a un Barça ple de baixes

Els onze punts de diferència del primer període (10-21) van ser massa per al femení que segueix arrastrant les baixes de Lola Pendande i de Xènia Artigas. Sense les dues pivots, les blaugranes van patir per frenar a les de Lleó, dirigides per Tyshan Cohen (24 punts, 12 rebots i 22 de valoració).

Tot i la reacció del Barça que va poder igualar el partit en els altres tres parcials (15-15, 14-13 i 17-17), la diferència inicial va ser massa per a les de Sant Feliu que van acabar encadenant la quarta derrota consecutiva.

El play off, a una victòria

Així i tot, el Barça d’Isaac Fernández segueix ficat de ple en la lluita per les fases d’ascens. Les blaugranes es situen ara en cinquena posició a només una victòria de l’Añares, que encara ha de visitar la pista del Mataró, rebre el Celta -d’aquí a dues jornades-, visitar l’Arxil, rebre l’Ibaizabal i tancar la fase regular a la pista del Patatas Hijolusa.

Per la seva banda, les de Sant Feliu reben aquest dissabte el Cortegada, visitaran el Lima-Horta d’aquí a quinze dies, rebran l’Avilés, visitaran el Maristas Coruña, per acabar tancant la temporada a casa davant l’Ardoi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut