Best Goal Ever: Triple duel de Messi contra... Messi

Best Goal Ever: Triple duel de Messi contra... Messi

Arrenquen els quarts d’una final d’una competició en què dominen les dianes del crac argentí: 6 dels 8 gols encara vius són seus

Cada cop queda menys per saber quin és el millor gol de la història del FC Barcelona. La competició del Best Goal Ever arrenca aquest dimarts la seva ronda de quarts de final amb un clar protagonista: Lionel Andrés Messi. Sis dels vuit gols classificats són del crac argentí. A continuació repassem les quatre dades que cal conèixer abans de les eliminatòries d’aquesta setmana...

1) Passarà tres cops: Messi v Messi

Dimarts, divendres i dissabte hi haurà eliminatòries ‘repetides’. Els gols del ‘10’ blaugrana viuran un triple duel contra altres gols seus... El barret del Sevilla o la meravella contra l’Athletic Club? L’eslàlom contra el Saragossa o el del Bernabéu a la Champions? La diana amb el Bayern de Munic o el gol maradonià contra el Getafe? Tu decideixes: depèn dels teus vots!

2) Ronaldinho o Sergi Roberto?

Messi té molts números de guanyar la competició... però el golàs de Ronaldinho al Bernabéu i la transcendència del de Sergi Roberto contra el PSG són gols que poden optar a tot. La llegenda brasilera i l’actual ‘20’ blaugrana s’enfronten en un apassionant duel de quarts aquest dijous.

3) Prop del mig milió de vots

Fins ara, en 56 eliminatòries disputades, la competició ha registrat més de 450.000 vots. Un gran registre per una competició que encara ha de viure les seves emocions més fortes a partir de... ja!

4) Rumb a la Final Four

Abans que acabi el mes de març coneixerem quin ha estat el millor gol de la història del Barça. Un cop finalitzada la setmana, sabrem quins són els quatre gols classificats per a la Final a Quatre. La competició entrarà llavors en una nova dimensió.

Els quatre millors gols de la història del Barça no competiran en dues tradicionals semifinals si no que tots competiran contra tots. El més votat dels quatre, en una votació en què es podran guanyar grans premis, serà el gol guanyador del Best Goal Ever. Estigues atent!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut