Grimaldo, Samper, Juste, Costa i Babunski, nous capitans del Barça B 2015/16

Grimaldo, Samper, Juste, Costa i Babunski, nous capitans del Barça B 2015/16

Aquest dijous al matí la plantilla del filial ha triat Alejandro Grimaldo com a nou capità de cara aquesta nova temporada Ja es coneixen el dia i l'hora del debut de l’equip de Gerard López a Segona B: el dissabte 22 d’agost a les 19 hores a Cornellà

Com és tradicional a les pretemporades, la plantilla del Barça B va dur a terme aquest dijous l’elecció dels nous capitans de cara a aquesta temporada. Alejandro Grimaldo va ser escollit el primer capità, acompanyat per Sergi Samper, Sergio Juste, Robert Costa i David Babunski. Tots ells ja fa algunes temporades que estan al filial i els seus companys els han donat suport a l’hora de liderar el vestidor en aquesta nova aventura per la Segona Divisió B.

Grimaldo agafa el relleu

El polivalent jugador valencià, que aquesta pretemporada ha jugat de lateral, d’interior i d’extrem, serà l’encarregat de capitanejar el vaixell del filial per la Segona B. Al seu costat però, tindrà companys que ja coneixen el que és el braçalet. Samper i Juste van formar part del grup de capitans del Barça B la temporada passada, i s’hi sumen Robert Costa i David Babunski, dos futbolistes formats al planter blaugrana.

Ja hi ha horari oficial per al debut

Finalment, aquest dijous també es va saber l’horari oficial per al debut de l’equip de Gerard López. Serà el dissabte 22 d’agost al camp de la UE Cornellà a les 19 hores i retransmès en directe per Esport 3. Abans, però, el filial encara jugarà un partit amistós, dissabte a Manlleu a les 19 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut