El material utilitzat pel Barça Lassa d’hoquei patins a El Montanyà

El material utilitzat pel Barça Lassa d’hoquei patins a El Montanyà

Els blaugranes, per exemple, faran servir 84 samarretes i beuran 300 litres d’aigua aquests dies a Seva També cal destacar les 30 boles amb les quals s’entrenen els de Ricard Muñoz i el total de 7 bosses de material

El primer equip d’hoquei, acompanyat dels quatre júniors convocats, està duent a terme la tradicional estada a El Montanyà. En aquests cinc dies els homes de Ricard Muñoz treballaran al màxim en sessions dobles per començar a agafar el ritme competitiu que exigeix l’hoquei de primer nivell. Però, quant de material utilitzen i fan servir? Quants estics s’han traslladat? Quants litres d’aigua beuran? Ho descobrim.

Per a les deu sessions programades i les més de vint hores d’entrenaments que es duran a terme fins divendres el Barça d’hoquei s’ha endut 7 bosses plenes de material –una més d’eines– en què podem trobar, per exemple, 84 samarretes blaves d’entrenament –i 12 més de porter–, 60 pantalons –i 9 més de porter– , 90 parells de mitjons blancs, 60 parells de mitgetes, 30 samarretes interiors i malles i més de 20 tovalloles petites. Gran part d’aquest material es renta en el dia a dia per poder ser reutilitzat durant l’estada.

Pel que fa a un altre tipus de material, hi ha més de 28 estics entre jugadors i porters, 30 boles, 20 petos, deu caixes de rodes per als patins, 20 tacs de frens per a la part davantera del patí, recanvis per a la visera dels porters, un rotlle de cordons per a les botes i 60 conquilles de protecció per als jugadors. A més, tot i que cada jugador porta els seus, també hi ha cinc recanvis de genolleres i guants. Finalment, prop de 300 litres d’aigua que jugadors i membres de l’equip beuran durant la setmana d’entrenaments per estar ben hidratats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut