Athletic Club – FC Barcelona, petició d’entrades a partir del 3 d’agost

Athletic Club – FC Barcelona, petició d’entrades a partir del 3 d’agost

Les entrades per a l’anada de la Supercopa d’Espanya, via formulari

El Barça jugarà l’anada de la Supercopa d’Espanya davant l’Athletic Club el proper dia 14 d’agost. La sol·licitud d’entrades es farà via formulari web.

Entrades a partir del 3 d’agost

Tal com estableix la normativa, totes les penyes oficials amb un mínim de tres anys d’antiguitat que vulguin desplaçar-se per a aquest partit hauran de realitzar la sol·licitud via formulari web, que estarà disponible des del 3 d’agost a les 10 h i fins el dia 4 a les 19 h. Hi haurà 98 entrades disponibles a un preu de 45 €.

A partir de la data indicada hi haurà un formulari disponible al web del Club. Allà s’haurà d’indicar la credencial de la penya, la clau, les dades de contacte i també s’hi hauran de facilitar les dades d’una targeta bancària, així com l’opció de recollida o enviament de les entrades.

Un cop finalitzat el procés i efectuat el repartiment, el Club contactarà via correu electrònic amb les penyes per tal d’informar sobre l’assignació final de les entrades.

Recordem que, quan les entrades estiguin assignades, caldrà facilitar nom, cognoms, DNI, data de neixement i nacionalitat de les persones que assistiran al partit.

Repartiment

Tan bon punt el procés de sol·licitud estigui tancat, es durà a terme el repartiment seguint els criteris objectius establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, de manera que a cada zona s’hi assignarà una determinada quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els presidents de cada federació territorial efectuaran una proposta de repartiment, ponderat, corresponent a la seva zona.

[[BOTOVERMELL::Sol·licitud Entrades++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formsupercopaespanya2015penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut