Barça Lassa – BM Benidorm: Triomf solvent per seguir líders (43-26)

Els de Xavi Pascual, capitanejats per Víctor Tomás amb 10 gols, sumen la 21a victòria en Lliga Asobal

El Barça Lassa ha superat amb solvència el BM Benidorm (43-26) al Palau Blaugrana,  en el duel corresponent a la jornada 21 de la Lliga Asobal. Amb aquest triomf els blaugrana segueixen immersos en una dinàmica molt positiva que els referma al liderat de la competició domèstica amb un ple de victòries. El màxim golejador blaugrana ha estat Víctor Tomàs amb 10 gols en un matx dominat de principi a fi pels culers.

El Barça Lassa ha sortit molt concentrat des del primer minut, mostrant una sòlida versió en defensa i transformant les ràpides transicions ofensives en gols (5-2, min 5). Amb un Raúl Entrerríos – que complia 500 partits a la Lliga Asobal - molt actiu  amb tres dianes en els primers 15 minuts de joc, els barcelonistes han portat amb solvència el ritme del matx (10-7, min 15). Amb un joc alegre en atac i amb la garantia sota pals de Pérez de Vargas; amb vàries aturades de mèrit, els blaugrana han agafat la primera distància a l’electrònic en el darrer tram de la primera part (17-10, min 20).

Encaminen el duel abans del descans

Un rigorós parcial de 5 a 1 abans d’arribar a la mitja part, amb un gran gol de Nemanja Ilic i un frenètic Victor Tomás, han portat el partit al descans amb el 22 a 11. Els culers capitanejats en atac per un Aitor Ariño pletòric de cara el gol – amb tres dianes consecutives – han marcat la batuta dels primers minuts després del descans (26-14, min 30).

Pluja de gols del capità per sentenciar

En els darrers compassos del duel, Xavier Pascual ha fet entrar el jugador del filial Juri Knorr, que substituïa la baixa per lumbàlgia d’Aron Pálmarsson. Amb el partit trencat, els blaugrana de la mà d’un esplèndid Víctor Tomàs han dictat sentència. El ‘8’ culer ha liderat el classificatori golejador amb 10 dianes brillants, que certifiquen el 21è triomf consecutiu del Barça Lassa en la competició domèstica, i els referma al liderat de la Lliga Asobal.

La fitxa del partit:

Barça Lassa, 43
BM Benidorm,
26

Barça Lassa: Pérez de Vargas (p), Entrerríos (5), Ariño (7), N’Guessan (-), Aleix Gómez (3), Syprzak (3) i Mem (1) – set inicial – Víctor Tomás (10), Petrus (2), Dolenec (3), Duarte (2), Ilic (5), Fabregas (2) i Knorr (-).

Benidorm: Milemijuskovic (p), Simonet (1), Rivero (3), Dapiran (3), Revin (-), Cabanas (5) i Calderón (-) – set inicial – Marchan (5), Porras (2), Pavan (1) i  Skillhammar (5).

Parcials: 5-2 / 7-5 / 10-7 / 14-9 / 17-10 / 22-11 (descans) 26-13 / 28-17 / 32-20 / 36-24 / 39-24 / 43-26

Àrbitres: Escoda Pérez i Sánchez Bordetas