Anadolu Efes - Barça Lassa: Duel per la part alta a Istanbul

Anadolu Efes - Barça Lassa: Duel per la part alta a Istanbul

Els blaugranes visiten la pista del conjunt turc en un partit que podria col·locar els de Pesic en la quarta posició (divendres 8, 18:30h)

El Barça Lassa visita aquest divendres, a les 18:30h i en directe per Movistar+ (Dial 53), l’Anadolu Efes en la que serà la 25a jornada de l’Eurolliga. Tant catalans com turcs tenen un balanç de 15 triomfs i 9 derrotes i, en cas de victòria blaugrana, els de Pesci se situarien en la 4a posició i amb el ‘basket average’ a favor, sempre important de cara a possibles empats a final de temporada.

El rival

Compta amb un equip molt compensat i amb jugadors de primer nivell. El seu màxim anotador i rebotejador és l’exblaugrana Adrien Moerman (12 punts i 6,3 rebots), seguit de ben a prop d’homes com Vasilije Micic (11,8 i 5,3 assistències) o Rodrigue Beaubois (11,4). Tampoc cal oblidar altres estrelles com Krunoslav Simon (9,4), Shane Larkin (8,4); Bryant Dunston (8,2 i 4,3 rebots), Tibor Pleiss, James Anderson o Brock Motum. A la seva pista, al Sinan Erdem Dome, l’equip de Ergin Ataman ha guanyat 10 dels 12 partits que ha disputat fins ara.

El Barça

Compta amb tota la plantilla al complet i busca a Istanbul la 16a victòria de la temporada a l’Eurolliga. Els de Pesic, que van superar l’Anadolu Efes en el partit al Palau per 80-65, volen tornar a superar el conjunt turc per situar-se en la quarta posició i, a més, comptar amb l’average a favor.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut