Sessió amb els jugadors no convocats

Sessió amb els jugadors no convocats

Els jugadors del primer equip que no estaran a la Supercopa catalana, s’han entrenat per preparar el matx de dissabte contra el Rayo Vallecano

Nova sessió d’entrenament  a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Si dimarts a la tarda eren els jugadors convocats per a la Supercopa de Catalunya (18.45 hores) qui entrenaven sobre la gespa de les instal·lacions culers, aquest dimecres ha estat el torn dels jugadors no convocats per al partit contra el Girona. Els culers han iniciat la preparació per al partit del proper dissabte, que serà al Camp Nou davant el Rayo Vallecano (18.30 hores).

Els jugadors del primer equip que han participat en l’entrenament i que no estaran en el duel d’aquest dimecres a Sabadell són: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Lenglet, Jordi Alba, S. Roberto i Vidal. A més, en aquesta sessió també han entrenat Mingueza, Araujo, McGuane, Cuenca i Morer del Barça B i Marqués i Orellana del Juvenil A.

Cal recordar que els jugadors convocats per Valverde per disputar la Supercopa de Catalunya són: Cillessen, Todibo, Malcom, Murillo, Prince, Aleñá, Umtiti, Iñaki Peña, Wague, Guillem, Chumi, Miranda, O. Busquets, Monchu, Collado, Riqui Puig, Abel Ruiz, Mujica i Kike Saverio.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut