El FC Barcelona renova l’acord de col·laboració amb l’Ajuntament de Banyoles

El FC Barcelona renova l’acord de col·laboració amb l’Ajuntament de Banyoles

Josep Maria Bartomeu i l’alcalde de Banyoles han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració entre les dues institucions que serà vigent fins a finals del 2020

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració entre les dues institucions. Des del 2008, el FC Barcelona manté convenis de col·laboració amb l’Ajuntament de Banyoles, els quals han permès impulsar a la ciutat diferents projectes esportius vinculats a l’entitat blaugrana i la seva Fundació. 

El conveni serà vigent fins a finals del 2020, i preveu la col·laboració entre les dues institucions per al desenvolupament i/o execució d’iniciatives conjuntes relacionades amb l’esport. Un d’aquests projectes, segons es detalla específicament en el conveni, serà la col·laboració del FC Barcelona en l’organització i promoció de la Copa del Món de Triatló i la Copa del Món de Paratriatló que se celebraran a Banyoles els dies 7 i 8 de setembre del 2019. 

L’acord estableix també que el FC Barcelona facilitarà, sempre que sigui possible, l’organització de xerrades informatives per part dels tècnics de les àrees professionals esportives del Club a Banyoles. La ciutat participa en campanyes de sensibilització de la Fundació Barça, com el projecte FutbolNet. A més, Banyoles compta amb un Cruyff Court, fruit de l’aliança entre la Fundació Cruyff, la Fundació Bancària “la Caixa”, la Fundació Barça i l’Ajuntament de Banyoles per fomentar la inclusió social de nens i joves especialment vulnerables a través de la pràctica de l’esport.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut