La ‘Revista Barça’ estrena una nova versió multimèdia

La ‘Revista Barça’ estrena una nova versió multimèdia

Els socis seguiran rebent la publicació corporativa del Club per correu, però des d’ara també la tindran disponible gratuïtament a través d’una nova aplicació per a tauletes i telèfons intel·ligents

El número 97 de la REVISTA BARÇA ja ha arribat a casa dels socis del FC Barcelona, però per primera vegada no només ho fa a la bústia. Els socis també podran gaudir als seus telèfons intel·ligents i a les seves tauletes la publicació oficial del Club. El FC Barcelona estrena una nova versió multimèdia que s’adapta als hàbits de consum de continguts dels nostres dies. Aquesta nova versió manté la majoria de reportatges de l’edició impresa, però canvia completament la manera de presentar-los. Galeries de fotos, vídeos, efectes visuals i infografies de dades ajuden a completar els articles de forma amena i interactiva. L’objectiu final ha estat evolucionar la publicació per apropar-la encara més al soci i fer més còmode el consum dels seus continguts. La versió en paper es continuarà rebent per correu, com és habitual, però els socis i sòcies també podran accedir a aquest nou format en els seus dispositius.

Com descarregar l’APP de la ‘Revista Barça’

Per accedir a aquesta nova versió en format multimèdia els socis i sòcies hauran de descarregar-se gratuïtament l’aplicació FC BARCELONA REVISTA, disponible a Google Play per als dispositius Android i a Apple Store per als del sistema iOS. Per accedir a la publicació caldrà introduir la clau de soci i el codi personal i escollir l’idioma en què es vol llegir: català o castellà.

Passos que cal seguir: 

1.        Buscar l’app a Apple Store (iOs) o Google Play (Android).

2.       Cercar ‘FC Barcelona Revista’.

3.       Descarregar l’app (apareix nova icona a l’escriptori).

4.       Apareix pantalla de ‘login’ de socis.

5.       Introduir la clau de soci i el codi personal. Acceptar política legal i de privacitat.

6.       Apareix el quiosc. Es pot triar ‘seleccionar idioma’ a l’extrem superior dret.

 
Com es pot aconseguir la clau de soci i el codi personal?

 La clau de soci és un número que es pot trobar en el carnet de soci i el codi personal o PIN és una clau que s’entrega en el moment de formalitzar l’alta de soci o que es pot recuperar en qualsevol moment per dues vies: els titulars poden fer-ho de manera presencial a l’OAB o a través del web del Club, accedint a l’apartat de socis, tràmits online i seguint els passos per obtenir el codi personal.

Per descarregar la revista només caldrà posar la clau i el codi una vegada, i si permetem que ens enviïn notificacions, ens enviaran una notificació ‘push’ cada vegada que hi hagi una actualització de la revista o es pugui descarregar un número nou.
 
L’entrevista més personal de Ter Stegen

En el nou número té com a protagonista Marc-André ter Stegen, que ha visitat per primera vegada la Sagrada Família de la mà de la REVISTA BARÇA. En aquest suggeridor escenari i a través d’una entrevista en profunditat l’alemany explica la seva estreta vinculació amb Barcelona, els seus racons i els seus símbols; la vida d’un barceloní d’adopció enamorat de la ciutat. L’alemany fa balanç també de la seva trajectòria al Barça, de la seva evolució com a esportista i de la seva visió del futbol i la vida. Un retrat personal i professional d’un porter jove, amb estil propi, destinat a marcar època al Barça. El reportatge continua amb un recull de les dades més rellevants de Ter Stegen sota els pals blaugrana i conclou amb un llistat de tots els porters que han passat pel primer equip del FC Barcelona.

Les incorporacions de Boateng, Murillo i Todibo també formen part dels continguts d’aquest nou número, amb especial menció a Frenkie De Jong. La REVISTA BARÇA repassa en detall el seu perfil esportiu, la cronologia del seu fitxatge i el destacat impacte internacional que va tenir als mitjans. El bloc De Jong es completa amb un text que radiografia l’estreta vinculació del primer equip amb Holanda a través de futbolistes i entrenadors.

La incorporació de Lluís Cortés a la banqueta del Femení; la consecució de la Copa Intercontinetal per part de l’equip d’hoquei patins a l’Argentina; la inauguració de la Penya Petits Valents de l’Hospital Sant Joan de Déu i la recuperació d’un banderí blaugrana de la Lliga del 1937, entre altres temes, completen els continguts de la REVISTA BARÇA número 97.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut