Barça Lassa – Sáenz Horeca Araberri (72-71): Triomf vital

Barça Lassa – Sáenz Horeca Araberri (72-71): Triomf vital

En un partit molt igualat, els joves blaugranes assoleixin un triomf davant un rival directe

Dos equips que cercaven sortir de la part baixa de la taula es trobaven a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. En els primers 20 minuts de joc la igualtat era predominant, fet que es va reproduir en els segons vint minuts i dins d’un final d’infart, el Barça Lassa va obtenir la victòria

Igualtat a la Ciutat Esportiva

El primer quart va  viure una constant igualtat en el marcador. Tot i que l’Araberri portava la iniciativa, els blaugranes no deixaven marge i escurçaven els petits avantatges que aconseguien els bascos, per finalitzar el 1r període amb un empat a 17, amb un triple de Pol Figueras i amb els joves júniors Bratanovic i Digbeu sobre la pista.

A l’inici del segon quart els blaugranes guanyaven per 25 a 20, fruit de dues accions dels júniors Bratanovic i Digbeu, però la igualtat tornava al marcador. Les distàncies eren mínimes, a favor dels blaugranes i dels visitants, i l’equilibri era el més destacat en el minut 18 (33-31). Al descans 38 a 37, i tot obert de cara a la segona part.

Final d’infart

L’intercanvi de cistelles, durant l’inici del tercer quart, mantenia el partit tal i com s’havia vist des de l’inici. Cap dels dos equips era capaç d’assolir espai en el marcador i en el minut 26, empat a 46. El tercer quart no clarificava com aniria el partit i finalitzava amb 53 a 51, favorable al Barça Lassa.

En els primers minuts del darrer quart, el Barça Lassa no trobava la cistella rival fins gairebé tres minuts de joc, però el 55 a 56 no descartava cap escenari final. L’Araberi, gràcies a l’encert de Robinson, es mantenia per davant, però els blaugranes tornaven a veure cistella i un 64 a 66 lluïa en el marcador, a poc més de tres minuts per a la fi.

S’entrava al darrer minut amb 70 a 71, els blaugranes intentaven recuperar la pilota però la lluita indicava possessió basca. Els d’Ocampo recuperaven la possessió i a 20 segons del final Diagne esmaixava el 72 a 71. L’Araberri fallava el tir i feia falta. Pilota blaugrana, els bascos no havien arribat al bonus, però a manca de 2 segons el Barça Lassa perdia la pilota, però el llançament final visitant no va entrar i el triomf es quedava a casa.

Aquí podeu consultar les estadístiques del Barça Lassa – Sáenz Horeca Araberri (72-71)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut