Barça Lassa – CP Calafell: Golejada dels campions de Copa (7-0)

Barça Lassa – CP Calafell: Golejada dels campions de Copa (7-0)

Els d’Edu Castro sumen el seu 18è triomf a la Lliga i es refermen al liderat amb 57 punts

Després d’alçar la 23a Copa del Rei a Reus, la qual els jugadors han ofert a l'afició juntament amb la Minicopa, ha tornat la competició domèstica al Palau Blaugrana. El Barça Lassa ha superat amb solvència el CP Calafell per un contundent 7 a 0 en el matx corresponent a la 21a jornada de l’OK Lliga. El duel ha estat marcat pel brillant primer temps del combinat blaugrana i la gran efectivitat de cara a la porteria rival. A més, Edu Castro ha fet jugar el jove Àlex Joseph – que cobria la baixa per lesió de Panadero. Nil Roca, João Rodrigues, Pablo Álvarez amb dues dianes per cap, i Pau Bargalló han estat els golejadors del Barça Lassa. 

Sortida elèctrica blaugrana

El partit s’ha iniciat amb un ritme trepidant comandat pel conjunt blaugrana. Amb una gran circulació de bola en atac dels culers, en la primera ocasió de perill que han disposat, no han perdonat. Nil Roca, rematant dins l'àrea, ha situat l’1-0 a l’electrònic. Amb el mode piconadora activat, els blaugrana, en el següent atac, amb una gran rematada dins l’àrea de João Rodrigues (min 4), han signat el 2 a 0. Amb el conjunt del Baix Penedès convalescent del magnífic ritme de joc del Barça Lassa, no han abaixat la intensitat i han disposat de diverses accions per marcar el primer, però un esplèndid Sergi Fernández sota els pals ho ha evitat.

En el tram final abans d’arribar el descans, els barcelonistes han premut l’accelerador per encaminar el duel. Un llançament de cullera del jugador del planter Nil Roca ha significat el tercer, i João Rodrigues, en estat de gràcia, ha fet el 4 a 0.

Refermen el liderat de la Lliga

A la represa, els blaugrana han sortit amb un bon ritme de joc que els ha permès seguir disposant d’un nombre molt elevat d’ocasions de gol. Pablo Álvarez, en una gran acció dins l’àrea, ha firmat el cinquè. I, un minut més tard, el ‘7’ blaugrana ha aprofitat la passada de Matías Pascual per culminar el 6 a 0.

En els darrers compassos del duel, a partir d’un fantàstic contraatac coral del conjunt blaugrana, ha arribat el definitiu 7 a 0, obra de Pau Bargalló. Amb aquest triomf els d’Edu Castro es reafirmen com a líders de la competició amb 57 punts (a 10 punts del segon classificat, el Liceo, que ha perdut 1 a 2). Els blaugrana ja pensen en la següent cita el dissabte vinent a les 16.00 hores, en el matx corresponent al darrer partit de la fase de grups de la Lliga de Campions contra el Dinan Quévert al Palau.

La fitxa del partit

Barça Lassa, 7
CP Calafell, 0

Barça Lassa: Sergi Fernández, Matías Pascual, Nil Roca, Ignacio Alabart i João Rodriguez –cinc inicial– Marc Gual, Àlex Joseph, Pablo Álvarez i Pau Bargalló.

CP Calafell: Martí Serra, Sergi Torné, Àngel Rodríguez, Gerard Pujol i Roger Martí –cinc inicial– Sergi Romeu, Oriol Palau, Joan Vázquez i Dani Ferrer.

Gols: 1-0, Nil Roca (min 2); 2-0, João Rodriguez (min 4); 3-0, Nil Roca (min 22); 4-0, João Rodriguez (min 23); 5-0, Pablo Álvarez (min 29); 6-0, Pablo Álvarez (min 30); 7-0, Pau Bargalló (min 45).

Àrbitres: Òscar Valverde i Jonathan Sánchez han amonestat amb targeta blava el blaugrana Pau Bargalló i Dani Ferrer per al conjunt visitant.  Faltes 9-10

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut