Imprescindible el carnet de soci del 2019 per al proper partit del Camp Nou

Imprescindible el carnet de soci del 2019 per al proper partit del Camp Nou

Per a l'enfrontament contra el Rayo Vallecano del 9 de març, únicament és podrà accedir a l'estadi amb el carnet d'aquest any

Per al partit de Lliga que el Barça jugarà contra el Rayo Vallecano el dissabte 9 de març al Camp Nou a partir de les 18.30 h, els socis únicament podran accedir a l’estadi amb el carnet corresponent al 2019. Aquest és el primer partit en què ja no es podrá utilizar el carnet de soci 2018.

Per a aquells socis que no hagin pogut fer el pagament del seu carnet, es disposa en aquest mateix web del Club d’una plataforma online per efectuar-lo de manera segura, ràpida i còmoda, a la qual es pot accedir des de l’enllaç següent.

PAGAMENT DEL CARNET DE SOCI 2019

Només cal identificar-se amb les corresponents dades de soci i ja es podrà fer el pagament de la quota pendent amb targeta de crèdit. 

Cal recordar que les quotes de soci del 2019 són les següents:

- Categoria adult                   184 €

- Categoria infantil                  92 €

- Categoria aleví                     44 €

- Carnet de compromís         144 € 

Pagament presencial a l’OAB

Si es desitja, també es pot fer el pagament de manera presencial a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB), de dilluns a divendres, de 9 a 20 h, i els dies de partit en cap de setmana, de 10 hores fins a l'inici de la segona part.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut