Jornada amb resultats diversos per al futbol formatiu

Jornada amb resultats diversos per al futbol formatiu

Els equips inferiors blaugranes han aconseguit golejades, derrotes i victòries ajustades

CADET A – GIMNÀSTIC TARRAGONA (2-0)

Victòria treballada del Cadet A del FC Barcelona davant el Gimnàstic de Tarragona per 2 gols a 0 en un partit molt disputat tot i el control de la pilota i del partit per part dels blaugranes. El primer gol ha arribat amb una gran passada de Kun cap a Sergio Gomez, que ha fet un gran control per enviar la pilota al fons de la porteria. El segon ha estat una rematada de cap de Kun en una centrada des de l’esquerra per part de Rojas. Amb aquesta victòria, segueix com a líder en solitari de la Divisió d’Honor Cadet, amb 21 gols a favor i cap en contra.

RAPITENCA “A” – CADET B (2-4)

El Cadet B s’ha imposat al camp de la Rapitenca per 2 gols a 4 en un partit molt disputat entre els dos conjunts i que els blaugranes no han pogut sentenciar fins als darrers minuts. Els jugadors de Cristian Catena s’han avançat 1-3 amb els gols de Konrad La Fuente, Ivan Bravo i Miguel Angel Ramirez. Els locals, però, han retallat distàncies i s’han col·locat 2 a 3 al minut 77. Dos minuts després, Nils Mortimer ha establert el definitiu 2 a 4 al marcador que serveix als blaugranes per mantenir-se líder en solitari i invicte.

VILANOVA I LA GELTRÚ – INFANTIL A (0-12)

L'Infantil A ha aconseguit una còmoda victòria a domicili golejant el Vilanova i la Geltrú per un contundent 0 a 12. Pablo Moreno, que ha anotat sis gols - 5 d'ells en 10 minuts- ha estat el protagonista de la trobada . També han marcat Gerard Fernández (3), Haitam (2) i Moriba . Els nois Carles Martinez es mantenen al capdamunt de la taula amb un balanç impecable : 21 punts en set partits , amb 46 gols a favor i tres en contra.

INFANTIL B – RAPITENCA “A” (2-0)

L'Infantil B s'ha imposat a la Rapitenca (2-0) en un partit en què els blaugrana han dominat el joc i les ocasions. El gol psicològic d'Arnau Farnós (minut 28) abans del descans ha permès als blaugrana gaudir de més tranquil·litat a la segona meitat. A la represa, Saidou (minut 58) ha sentenciat el partit. Els nois de Sergi Milà es mantenen líders amb 15 punts en 5 partits amb un balanç de 17 gols a favor i 2 en contra.

ALEVÍ A – JABAC I TERRASSA (10-0)

Golejada de l’Aleví A del FC Barcelona a la Ciutat Esportiva davant el Jabac i Terrassa en un partit on els blaugranes han disposat de les millors ocasions de gol. El gran protagonista del partit ha estat Adrian Bobi amb quatre gols. La resta de golejadors han estat Marc Jurado (2), Pablo Lopez (2), Pau Segarra i Antonio Caravaca. Els blaugranes es mantenen invictes amb set victòries en set jornades i 78 gols marcats.

ALEVÍ B – SANT ANDREU “A”(1-2)

Derrota de l’Aleví B del FC Barcelona per 1 gol a 2 gols en el partit disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Les ocasions i el domini ha estat per als blaugranes, especialment a la primera meitat però els visitants s’han avançat amb un gol que permetia als visitants marxar al descans amb un lleuger avantatge. A la represa, els visitants han marcat aviat el 2 a 0 i els blaugranes han tingut ocasions de gol que no han pogut materialitzar fins al minut 59 de partit a través de Roger Martinez.

SANTBOIÀ “A” – ALEVÍ C (1-4)

Quarta victòria de l’Aleví C del FC Barcelona després d’imposar-se per 1 gol a 4 al camp del Santboià. Els blaugranes han començant avançant-se en el marcador amb el gol de Gerard Hernandez al minut 3. Els locals, però, han empatat el partit al minut 34. Els jugadors d’Oscar Jorquera han aprofitat les seves ocasions de gol per tal de capgirar el marcador amb els gols de Pau Ortega, Tomas Carbonell i Arnau Gracia.

SANTA EULÀLIA “A” – ALEVÍ D (1-6)

Els nois de Daniel Horcas s’han imposat per 1 gol a 6 al camp del Santa Eulàlia “A” en un partit on els blaugranes han disposat de més ocasions de gol. La major efectivitat de l’Aleví D els ha permès sumar la quarta victòria en cinc partits amb un registre de 29 gols a favor i 9 en contra. Aquests tres punts els permeten seguir a la part alta de la classificació. El següent partit serà a casa davant el Sarrià A.

SANT ANDREU – BENJAMÍ A (0-6)

Victòria còmode del Benjamí A per 0 gols a 6 al camp del Sant Andreu. Els blaugranes s’han avançat ràpidament, al minut 2 i 3 respectivament, i això ha condicionat la resta del partit. Els autors dels gols han estat Marc Guiu (2), Pol Montesinos (2), Hector Fort i Enric Gisbert. El Benjamí A es manté líder en solitari amb 18 punts a l’espera de disputar el partit de la jornada 3 al camp de l’Hospitalet.

BENJAMÍ B – ROMULO TRONCHONI “A” (10-1)

Golejada per 10 gols a 1 del Benjamí en el partit disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant el Romulo Tronchoni. Els blaugranes s’han imposat còmodament en un partit on han tingut el control del partit i han estat superiors al seu rival. Els golejador han estat Marc Guiu (6), Arnau, Nicolás, Agustín i Dídac. Amb aquesta victòria, el Benjamí B se situa en quarta posició de Preferent Benjamí amb 13 punts en 7 partits.

CORNELLÀ – BENJAMÍ C (2-1)

Primera derrota en cinc partits del Benjamí C al camp del Cornellà per 2 gols a 1. Els blaugranes han sumat la primera derrota en cinc partits i es desenganxen de la part més alta de la classificació. El Benjamí C ha vist com els locals s’avançaven amb dos gols, als minuts 12 i 21. No ha estat fins al minut 23 de partit quan Arnau Herrero ha retallat distàncies pels blaugranes però el marcador no ha canviat. Els dos conjunts han disputat en enfrontament igualat, sense un domini clar, excepte en la segona meitat on el Barça ha portat una mica més el pes del partit i ha disposat de dues ocasions clares de gol.

AEM – FEMENÍ B (1-2)

El Femení B va vèncer en la seva visita al camp AEM, un rival ben estructurat (tan sols havia encaixat 7 gols en 7 partits) i que es fa fort a casa. Amb aquesta victòria, les blaugranes sumen 18 punts, a tres del Seagull, que compta els seus partits per victòries: 21 punts en set partits.

ESPANYOL – FMENÍ JUV-CADET (2-3)

El Femení Juvenil - Cadet ha vençut a domicili a l'Espanyol (2-3) en un emocionant partit que s'ha decidit en una segona part boja, on s'han vist els cinc gols de l’enfrontament (quatre d'ells en 12 minuts, del 66' al 78’). Les golejadores han estat Claudia Pina (2) -un d'ells després d'una espectacular xilena- i Maria. Amb aquesta victòria el femení blaugrana suma 15 punts i es distancia de l'Espanyol, que se situa a tres punts.

FEMENÍ INF-ALEVÍ – IGUALADA (15-0)

El Femení - Aleví ha vençut còmodament l'Igualada per un contundent 15 a 0. Les blaugranes han sentenciat el partit durant els primers minuts, anotant quatre gols quan només s'havien disputat 17 minuts. Les dianes han portat la signatura de: Bruna (4), Viktoria (3), Natalia (3), Marta, Alicia, Nerea, Jana i la Laia. L'Infantil - Aleví es manté al capdamunt de la taula amb 15 punts en cinc partits , els mateixos que l'Amics i Veterans Pallaresos, amb qui comparteix liderat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut