‘73 raons per deixar-te’ al Teatre Goya amb descompte especial per a socis del FC Barcelona

‘73 raons per deixar-te’ al Teatre Goya amb descompte especial per a socis del FC Barcelona

Del 20 de novembre del 2015 al 10 de gener del 2016 Gaudeix d’un 15% de descompte per a totes les funcions del musical

La Mercè i en Toni fa tres anys que estan junts. Van tenir un enamorament de focs artificials, un amor a primera vista, i malgrat les seves diferències, tot indicava que serien una parella ideal. Però no ha estat així. La seva relació no ha funcionat i quan els veiem per primer cop, s’estan tirant els plats pel cap. L’amor incondicional s’ha convertit en odi, les virtuts en defectes i els motius per deixar-se es multipliquen fins a arribar a setanta-tres.

Tots dos es veuen obligats a començar una nova vida separats. Això sí, per tirar endavant no estaran sols: compten amb el suport dels respectius consogres. El pare de la Mercè i la mare d’en Toni no se suporten des del primer dia que es van conèixer, però la separació dels seus fills els obligarà a acostar-se i portarà la seva relació familiar al límit.

De la mà d’aquests personatges, descobrirem la història d’amor dels joves, des de l’enamorament inicial fins a la ruptura, passant per la convivència, les discussions i el dia a dia que mai no surt a les pel·lícules. Tots quatre es veuran obligats a reflexionar sobre l’amor, el desamor, el pas del temps i el valor de les segones oportunitats.

[[BOTOVERMELL::Més informació++::http://empreses.promentrada.com/productes/985-73-raons-per-deixar-te.aspx::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Com s’hi pot assistir?

S'hi pot assistir mitjançant compra ‘online’ i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través de l’enllaç següent:

[[BOTOVERMELL::Compra aquí++::https://www.4tickets.es/PromentradaEmpreses/public/janto/?Nivel=Evento&idEvento=GOY33&Idioma=CA::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Dades d’accés

Usuari: socisfcb
Contrasenya: 2060

Les entrades comprades ‘on-line’ es reben directament a l'adreça electrònica amb la qual s'ha fet la compra.

Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l'entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut