Derrota per la mínima (38-44) amb bon sabor de boca

El matx va ser molt emocionant i va servir de prolegomen de la victòria de Nova Zelanda sobre Austràlia a la final del Campionat del Món de rugbi

El derbi català de la sisena jornada de la Lliga de rugbi va tenir molta emoció al camp i a les grades. Els culers van rebre la UESantboiana, actual subcampió de Lliga, que va jugar una gran primera part que li va permetre agafar prou avantatge per emportar-se el matx al final dels 80 minuts. Tot i la dinàmica positiva dels culers després de vèncer en els darrers dos partits, el domini visitant va ser clar a la primera part i tots dos equips se’n van anar als vestidors amb un resultat de 9-29.

Reacció, però no suficient

Després de la xerrada de l’entrenador blaugrana Ricardo Martinena a la mitja part els locals van canviat totalment el seu joc, i van ser ells els que van portar el ritme del partit. Els atacs culers van ser molt més incisius i la feblesa que havien demostrat a la primera part va canviar radicalment. Es van convertir en els dominadors del matx, però a la finalització dels 80 minuts el marcador reflectia un ajustat 38-44. Tot i la derrota davant dels de Sant Boi, els blaugranes van sumar un punt per fer més de quatre assajos i un altre per bonus defensiu en perdre per menys de set punts.