Barça B-Girona FC: Prova de nivell a la Copa Catalunya

Barça B-Girona FC: Prova de nivell a la Copa Catalunya

21 hores (Esport 3): El conjunt de Gerard López buscarà al Miniestadi el passi per a la final de la Copa Catalunya contra el Girona, un rival de categoria superior

Després de guanyar el Figueres als penals en l’eliminatòria de quarts de final, aquest dimecres arriben les semifinals (21 hores / Esport 3) contra el Girona al Mini, un escenari d’entrada lliure per als socis i els menors de 12 anys. Els gironins, de categoria superior, buscaran revalidar la final aconseguida la temporada passada, mentre que el filial vol trobar el seu millor joc i créixer de cara al compromís de diumenge contra el Badalona.

El Girona, un vell conegut

L’equip blanc-i-vermell ocupa la 14a posició de la Lliga Adelante després de perdre la passada jornada contra el Lugo (0-1) a Montilivi. El seu tècnic ja ha dit que donaran minuts als jugadors menys habituals però que es prenen el partit com una competició més. De fet, les últimes temporades Barça B i Girona s’han vist les cares moltes vegades. La temporada passada el filial es va imposar a Montilivi (0-1) amb gol de Halilovic, mentre que els gironins van guanyar al Mini (2-4) jugant-se l’ascens.

Machín confia que es veurà un bon partit

Aquest dimarts al vespre l’entrenador del Girona, Pablo Machín, va atendre els mitjans, i va afirmar: "Serà en un escenari immillorable per a un partit d'aquest perfil i, a més, amb tota la plantilla a disposició. També comptarem amb un rival atractiu. De ben segur que alguns dels futbolistes que demà seran protagonistes estaran aviat en equips de Primera Divisió. Per tots aquests motius serà una eliminatòria amb gust de futbol". El tècnic sorià va guanyar un partit i va perdre l’altre la temporada passada contra el filial blaugrana. Aquest curs, amb circumstàncies totalment diferents, es decantarà la balança cap a un costat o cap a l’altre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut