FC Barcelona Lassa B - Club Ourense Baloncesto: Segona victòria a casa (82-72)

Els d'Alfred Julbe sumen la sisena victòria en vuit partits gràcies a l'encert en el tir exterior i a una gran actuació de Marc García (21)

El FC Barcelona Lassa B ha vençut l'Ourense (82-72) en el partit corresponent a la vuitena jornada de la LEB Or. Els blaugranes han fonamentat la seva victòria en el llançament exterior –11 de 26 en triples– i en un màgic Marc García –21 punts i 5 de 8 en triples. Amb aquest resultat el Barça suma la segona victòria a casa, que se li resistia des del 25 d'octubre davant el Prat (70-69), i acumula sis triomfs en els vuit partits disputats fins ara.

Els d'Alfred Julbe han començat a marcar diferències des del principi gràcies a l'efectivitat de Moix en el llançament exterior -11 punts i 3/3 en triples durant el primer quart- i al bon fer de Vilà a la pintura, amb 6 punts. Entre els dos han sumat 17 dels 23 punts del conjunt blaugrana en el primer quart, que ha acabat amb una espectacular cistella de Marc García sobre la botzina (23-13).

El segon quart ha començat amb un llançament de tres de Marc García que posava una nova màxima diferència d'11 punts (26-15). Però l'Ourense ha reaccionat a la meitat del segon quart gràcies a la bona feina d'Agbelese sota el cèrcol fins a situar-se a cinc punts (28-23), amb un parcial de 0 a 8. Però dos triples, un de Barton i un altre de García, i dues bones cistelles de Vilà han tornat a atorgar una àmplia diferència a favor dels blaugranes abans del descans (42-30).

A la represa el partit ha continuat pel mateix camí: triple de Sulejmanovic per situar el conjunt blaugrana 16 punts per sobre (50-34). L'Ourense ha intentat replicar amb dos triples consecutius d'Ander Martinez i un 2 + 1 de Salash (63-54), però Marc García ha tornat a aparèixer amb un llançament de tres sobre la botzina amb rectificat en l'aire inclòs (66-54).

A l'últim quart els barcelonistes han ampliat la diferència fins a situar la màxima en el marcador amb una nova cistella de Marc García (73-56). Els d'Alfred Julbe han abaixat llavors la intensitat i el conjunt visitant ha intentat una nova reacció mitjançant el llançament exterior d'Ander Martinez i la facilitat anotadora de Kapelan (80-72), però Mbaye ha establert el definitiu 82-72 als instants finals.