El Barça CBS s’emporta el triomf de Granollers

El femení blaugrana tanca la primera volta de la primera fase amb una altra victòria i manté el lideratge de la Copa Catalunya

El conjunt de Tito Sobrin perdia tres jugadores importants per lesió i es presentava a la pista del Granollers amb moltes jugadores del Sènior B. El partit, per tant, es preveia diferent dels anteriors. No obstant, tot i les baixes, les jugadores del Barça CBS van demostrar una total confiança en elles mateixes i, tot i el mal inici de partit, el joc interior va permetre remuntar i anar al descans amb empat a 31.

El caràcter i el bon joc de Lucia Pablos va ser determinant a l’inici del tercer quart, amb un parcial de 2-14 que va permetre tancar el tercer període amb un 38-45 favorable al Barça CBS. El darrer quart va ser de domini blaugrana, amb un altre parcial de 2-21 fins a arribar al 45-71 definitiu. Un bon partit per tancar la primera volta de la primera fase i classificar-se per a la Final a Quatre de la Copa Federació, que es disputarà dels dies 2 i 3 de gener.

Consulta els resultats i la classificació.