Barça Lassa: Amb Carlos Ruesga i amb l’objectiu d’igualar el rècord d’imbatibilitat a la Lliga

Barça Lassa: Amb Carlos Ruesga i amb l’objectiu d’igualar el rècord d’imbatibilitat a la Lliga

La presència de Ruesga i aconseguir el triomf 72 de manera consecutiva, fets destacats del Barça Lassa-Teucro

Avui dimecres a les 20.30 h i en directe per Movistar+, el Barça Lassa jugarà, al Palau Blaugrana, la jornada 12 de la Lliga Bahaus Asobal. Davant tindran el setè classificat de la competició com és la SD Teucro

Volen igualar un rècord

Els blaugranes sumen 71 triomfs consecutius en Lliga i estan a un sol partit d’igualar el rècord d’imbatibilitat que posseeix el BM Granollers i que va assolir entre el 1969 i el 1972.

El Barça d’handbol va patir la darrera derrota la temporada 2012/2013, el 18 de maig del 2013, a la pista de Naturhouse La Rioja i des de llavors no ha perdut cap partit de Lliga.

A la vegada, el Barça d’handbol suma 93 partits seguits guanyant en competicions disputades a l’estat. Lliga, Supercopa Asobal i de Catalunya, Copa del Rei i Copa Asobal són les competicions que formen part d’aquesta imbatibilitat.

El possible debut de Ruesga

Qui ha entrat a llista dels 16 jugadors que estaran davant el Teucro és el central asturià Carlos Ruesga. Ruesga ja va debutar el cap de setmana passat amb el filial, equip del qual té fitxa i ara ha estat convocat per Xavi Pascual.

Ruesga i Dusjhebaev seran els qui cobreixin les baixes de Filip Jicha i de Kamil Syprzak. La resta de jugadors seran els mateixos que van estar a la llista del partit davant el Vardar de dissabte passat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut