Vilarrubí, padrí del 3er Màster en Protocol, Relacions Institucionals de la Blanquerna

Vilarrubí, padrí del 3er Màster en Protocol, Relacions Institucionals de la Blanquerna

El vicepresident blaugrana explica als graduats la relació del FC Barcelona amb les institucions polítiques, culturals, socials i esportives i la seva importància per el creixement del Club al llarg de la seva història

Carles Vilarrubí, vicepresident del FC Barcelona, responsable de l’Àrea Internacional i Institucional, va exercir com a padrí en la cerimònia de graduació de la 3era edició del Màsters en Protocol, Relacions Institucionals i Gestió Estratègica dels Esdeveniments de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull. Vilarrubí va entregar els diplomes als nous graduats, juntament amb Carlo Gallucci, vicerector de Relacions Internacionals i Estudiants de la Universitat Ramon Llull; Josep Maria Carbonell, degà de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals; Eduard Triay i Enric Ordeix, codirectors acadèmics del Màster i els membres del Consell Assessor.

Vilarrubí s’ha adreçat als nous graduats amb un parlament en el que ha explicat la importància de les relacions protocol·làries i institucionals en el Club blaugrana, un club que a més d’exercir de plataforma i ambaixador de Catalunya, és un referent global, que rep visites de autoritats de tots els àmbits i de tot el món.

El FC Barcelona i la Blanquerna “han tingut una relació històrica”, va afirmar Vilarrubí, qui va recordar que “fa tres anys vam signar un conveni” de col·laboració en l’organització d’un nou postgrau en periodisme esportiu. “Ara ens han fet l’honor de fer-nos padrins d’aquesta promoció del Màster en Protocol. D’alguna manera, des de l’Àrea de Relacions Internacionals i institucionals del Club tenim una relació diària amb el món del protocol i les relacions institucionals, i ens fa molta il·al·lusió ser presents aquí. El fet que nosaltres som ‘més que un Club’ moltes vegades significa que la nostra presència i la nostra plataforma ens dona uns mitjans de desenvolupament amb tot el que son les institucions del país i en la projecció del país, amb els que intentem col·laborar. Sempre que el Barça viatja intentem portar les institucions que representen al país”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut