Primera reunió de la Mesa d’Assessors de l’OAE

Primera reunió de la Mesa d’Assessors de l’OAE

Aquest dimecres ha tingut lloc la primera reunió de la Mesa d’Assessors de l’Oficina d’Atenció Especialitzada (OAE) de la temporada 2015/16.

En la primera reunió de la temporada que la Mesa d’Assessors de l'OAE ha efectuat aquest dimecres, s’ha fet la presentació del directiu del FC Barcelona Emili Rousaud com a nou director responsable de l’OAE. La representació del Club ha estat completada pel membre de la Comissió Social Jordi Durà i el director de l’Àrea Social, Pere Jansà.

Les entitats representades en aquesta reunió, que treballen habitualment, de manera directa o indirecta, amb les persones que tenen algun tipus de discapacitat, han estat Àgils Comunicació, DINCAT, T.O. Ariadna, Fundació ONCE, Creu Roja, Fundació Salas, Voluntaris La Caixa i Associació Discapacitats Visuals de Catalunya.

Un dels punts importants de l’ordre del dia ha estat la presentació per part de l’equip responsable de l’Espai Barça, liderat per Willy Manarelli, d’aspectes focalitzats en l’accessibilitat de l’Espai Barça, i ha servit també per conèixer les opinions dels membres de la Mesa.

Per la seva part, Jordi Durà ha informat de la seva assistència com a representant de l’OAE a la segona Conferència Internacional Centre for Access to Football in Europe (CAFE), “Total Football, Total Acces”, que va tenir lloc a París a finals d’octubre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut