Montakit Fuenlabrada visita el Palau amb poc a perdre i molt a guanyar

Montakit Fuenlabrada visita el Palau amb poc a perdre i molt a guanyar

Els madrilenys ocupen una còmoda desena plaça

El FC Barcelona Lassa té un nou repte aquest diumenge a partir de les 13.00 hores. Es tracta del Montakit Fuenlabrada, un conjunt que mai ha guanyat al Palau Blaugrana però que no s’amaga davant dels equips grans. Cert és que aquesta temporada el seu nivell de joc lluny del Fernando Martín baixa sensiblement, però el conjunt que ara entrena Jota Cuspinera –recordem que Tabak ara entrena el Maccabi–, té molt poc a perdre i molt a guanyar.

Xavi Pascual tindrà els dubtes fins a darrera hora de Juan Carlos Navarro i Shane Lawal. De fet, fins poca estona abans de la disputa del matx no es coneixeran els integrants del roster.

Esportivament parlant, l’equip va superar amb escreix el sotrac del duel contra el Baskonia de diumenge passat. A Polònia, davant el Zielona Gora (64-93), els de Pascual van saber trencar un partit igualat als dos primers períodes per acabar oferint un recital de bàsquet ofensiu, amb 17 triples i 28 assistències –rècord de l’equip.

El rival

El Fuenlabrada és un d’aquells equips que sempre fan bé les coses als despatxos. Troben la tecla per encabir dins d’un modest pressupost jugadors veterans i de qualitat i experiència i joves valors que poden acabar en equips més potents a canvi d’un traspàs.

Ha estat així les darreres temporades, amb jugadors contrastats. com Andy Panko –que aquest curs ha marxat a jugar a França–. i amb joves promeses. com Moussa Diagne, que aquesta temporada forma part de la plantilla del FC Barcelona Lassa. Un altre jugador que també va passar per allà va ser Brad Oleson. De fet, s'hi va destapar com un gran anotador.

Aquesta temporada, però, han patit la baixa en aquest tram inicial de competició del seu primer entrenador, Zan Tabak, que no va poder refusar una oferta del Maccabi. Popovic, Urtasun i Uriz són els veterans d’un equip en què destaquen el base Jonathan Tabu i Ivan Paunic, que viu la seva segona etapa al club taronja.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut