Entrades per al Mundial de Clubs del Japó 2015

Entrades per al Mundial de Clubs del Japó 2015

Les penyes podran adquirir entrades a partir del 29 de setembre

El FC Barcelona optarà al seu tercer Mundial de Clubs després de conquerir la temporada passada la Lliga de Campions. Aquesta edició de l’anomenat ‘Mundialet’ es disputarà al Japó entre el 10 i el 20 de desembre i el moviment penyístic estarà present.

A diferència d’altres edicions, la compra d’entrades es realitzarà de forma directa a través del formulari de compra ‘online’, el qual estarà operatiu des del dia 29 de setembre a les 10h i fins l’1 d’octubre a les 19h. Caldrà indicar el nom, clau i credencial de la penya, zona a la qual pertany, així com també facilitar les dades d’una targeta bancària.

Les penyes tindran 170 entrades

De conformitat amb els criteris de ponderació de caràcter objectiu que tradicionalment s'han estat aplicant hi haurà un total de 170 entrades destinades al moviment de penyes per a cada partit. Tal com estableix la normativa, totes les penyes oficials amb un mínim de tres anys d’antiguitat podran comprar localitats entre els dies 29, 30 de setembre i 1 d’octubre via formulari de compra que estarà disponible al web. Cada penya tindrà un límit de compra de fins a 6 entrades.

El preu de les entrades de la semifinal serà de 82 euros (categoria 4) i de 59 euros (categoria 5). En el cas de la final, el preu serà de 133 euros (categoria 4) i de 74 euros (categoria 5). El tipus de categoria comprada per a la semifinal es mantindrà per a la final.

La semifinal es disputarà el dia 17 de desembre a Yokohama, mentre que la final i la final de consolació es jugaran a la mateixa ciutat el dia 20.

[[BOTOVERMELL::Compra entrades++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formmundialet2015penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut