Acord amb el West Ham United per a la cessió d'Alex Song

Acord amb el West Ham United per a la cessió d'Alex Song

El FC Barcelona i el club anglès han arribat a un acord per a la cessió del jugador camerunès per a la temporada 2015/16

El FC Barcelona i el West Ham United han arribat a un acord per a la cessió del jugador Alex Song al club anglès per a la temporada 2015/16.

Alex Song va aterrar al Camp Nou l’estiu del 2012 procedent de l’Arsenal per reforçar el mig del camp del FC Barcelona. El camerunès va incorporar-se a la disciplina de l’equip de Tito Vilanova, amb qui va acabar disputant un total de 34 partits oficials, 20 a la Lliga dels 100 punts. El seu primer i únic gol com a blaugrana va marcar-lo el 17 de novembre del 2012 davant el Saragossa, en la victòria per 3-1 a l’Estadi.

En la seva segona temporada a Barcelona (2013/14), sota les ordres de Gerardo Martino, Song juga un total de 31 partits. L’any següent, amb Luis Enrique a la banqueta, el camerunès marxa cedit al West Ham United de la Premier League, club on torna cedit una temporada més després d’haver jugat 65 partits oficials amb el Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut