Rafinha Alcántara: “El sistema de joc del Barça m’ha permès evolucionar”

Rafinha Alcántara: “El sistema de joc del Barça m’ha permès evolucionar”

“Jugo al Barcelona des dels 13 anys i he passat per totes les categories del planter, on el sistema de joc està estandarditzat”, ha destacat el jugador blaugrana en la seva primera convocatòria amb la selecció absoluta del Brasil

Rafinha Alcántara està sent un dels protagonistes de l’estada de la selecció brasilera a Estats Units. El jugador blaugrana ha estat convocat per primera vegada amb el combinat absolut del Brasil i, segons ell mateix reconeix, “el meu somni està sent realitzat”.

En una entrevista publicada al lloc web de la Confederació Brasilera de Futbol, Rafinha ha destacat la importància del seu pas per La Masia: “Jugo a Barcelona des dels 13 anys i vaig passar per totes les categories del planter, on el sistema de joc està estandarditzat. Això m’ha permès evolucionar, aprendre molt”. “A Espanya es dóna molta importància a la part tàctica”, ha afegit.

Al costat de Neymar

El migcampista té l’oportunitat de debutar amb la selecció absoluta del Brasil en el duel amistós que es jugarà aquest dissabte (22.00 hores) a Nova Jersey contra Costa Rica. En aquest partit també hi serà Neymar Jr, el millor company de Rafinha en la seva primera convocatòria: “Es increïble tenir Neymar al meu costat en la meva primera convocatòria. Estic gaudint molt dels meus nous companys d’equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut