El president de Panasonic Corporation visita el FC Barcelona

El president de Panasonic Corporation visita el FC Barcelona

Membres de la multinacional japonesa van ser rebuts pel president Josep Maria Bartomeu i pels vicepresidents Jordi Cardoner i Manel Arroyo

El FC Barcelona ha rebut una delegació formada per membres executius de la multinacional japonesa Panasonic Corporation que es trobaven a Catalunya amb motiu de l'entrada en el capital de la multinacional catalana Ficosa. Els membres de Panasonic, encapçalats pel seu president Kazuhiro Tsuga, van visitar les nostres instal·lacions i també van aprofitar la trobada per fer una reunió privada amb el president Josep Maria Bartomeu i els vicepresidents Jordi Cardoner i Manel Arroyo.

Kazuhiro Tsuga és president de Panasonic Corporation des del juny del 2012. Abans de ser president va ocupar diferents càrrecs a la mateixa multinacional des del 1979 després d’haver-se llicenciat com a bioenginyer a la Universitat d’Osaka. Posteriorment, també va complementar els seus estudis en aquest sector als Estats Units a la Universitat de Califòrnia.

La visita de la delegació de l’empresa japonesa per les nostres instal·lacions va ser a càrrec del director general Ignacio Mestre i del director comercial Laurent Colette, que van mostrar diferents espais del Camp Nou als presents. Finalment, la visita es va acabar a la Llotja President Suñol, on les dues institucions van fer un intercanvi d’obsequis.

Declaracions del vicepresident Jordi Cardoner:

“L’interès demostrat per part de Panasonic es correspon amb el que el Barça va manifestar cap a ells. Els valors d’ambdues entitats coincideixen: esforç, compromís, treball en equip... Ens van convidar a visitar el seu centre tecnològic el proper mes de desembre al Japó, que és el segon país amb més socis del Barça, coincidint amb el Mundialet”.

“Panasonic és un referent mundial en reducció de consum energètic i pensant en el nou Espai Barça seria un partner estratègic”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut