Cara i creu per a Tomic i Ribas a la tercera jornada de l’Eurobasket

Cara i creu per a Tomic i Ribas a la tercera jornada de l’Eurobasket

L’Espanya de Pau Ribas ha caigut contra Itàlia per 98-105 mentre que Croàcia ha vençut Macedònia per 73-55

Dos dels quatre blaugranes a l’Eurobasket han completat amb victòria la tercera jornada del torneig continental. Espanya ha perdut contra Itàlia en un partit molt disputat (98-105), mentre que Croàcia ha guanyat el seu segon partit de la competició contra Macedònia per 73-55. Per la seva banda, Grècia s’ha imposat a Geòrgia (68-79) en un partit en què el blaugrana Stratos Perperoglou no ha jugat cap minut.

La selecció espanyola ha perdut el segon partit en aquest Eurobasket després de caure contra Itàlia (98-105) en la tercera jornada del torneig europeu en un partit molt disputat contra els italians que s’ha decidit als últims minuts. El nou jugador del FC Barcelona Lassa, Pau Ribas, ha repetit titularitat i ha completat de nou un partit molt sòlit amb Espanya. L’escorta badaloní ha jugat 23 minuts i ha anotat 8 punts (2/3 T3). El proper partit del combinat estatal serà aquest dimecres contra Islàndia (21.00 hores).

Després de perdre contra Grècia a la segona jornada de l’Eurobasket, la Croàcia d’Ante Tomic ha retrobat el camí de la victòria contra Macèdonia. El pivot del FC Barcelona Lassa ha estat titular i ha signat una bona actuació amb 10 punts i 9 rebots, consolidant-se com un dels jugadors més destacats de la seva selecció. El proper partit de Croàcia serà aquets dimecres a les 21:00h contra Holanda.

Grècia, líder del Grup C en solitari

La primera selecció amb representació blaugrana en aconseguir el triomf ha estat la Grècia de Stratos Perperoglou, malgrat que el jugador del Barça Lassa no ha jugat cap minut. Els hel·lens han vençut amb comoditat a Geòrgia (68-79) per certificar la tercera victòria en tres partits i liderar en solitari el Grup C de la competició. El proper partit de Grècia serà dimecres 9 de setembre a les 15:00h de la tarda contra la selecció d’Eslovènia, tercera de grup amb dues victòries i una derrota.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut