Atlètic Madrid – FC Barcelona: Remuntada de qualitat al Calderón (1-2)

Atlètic Madrid – FC Barcelona: Remuntada de qualitat al Calderón (1-2)

Els golassos de Neymar Jr i Messi permeten al Barça seguir comptant els partits de Lliga per victòries

El Barça ha superat la difícil visita a l’Atlètic de Madrid, corresponent a la tercera jornada de Lliga, amb un triomf de caràcter i qualitat. Incontestable. I això que, tot i una remarcable primera meitat, s’avançaven els locals a la represa. Les claus han estat a l'instant de Neymar i l’eclosió de Leo Messi. L’argentí ha revolucionat el matx amb la seva aparició a la segona meitat fins a apuntar-se el gol que valia un triomf d’or.

Sense Messi i amb una rereguarda atípica per les baixes de Bravo, Alves i Piqué, la sortida del Barça ja havia estat esperançadora. Dominava a través de llargues possessions. Aquesta vegada, doncs, no s’ha produït la temuda sortida en tromba de l’Atlètic de Madrid. Els matalassers s’han tancat des del principi, esperant les seves opcions a la contra. Eren escasses per l’agressivitat en la pressió alta dels blaugranes.

Es jugava només en terreny blanc-i-vermell, amb pocs espais. Això sí, a la mitja hora inicial, el Barça ha estat capaç d’originar dues oportunitats gairebé immillorables. La primera l’ha salvat el porter Oblak davant Rakitic, precedit per una jugada antològica d’Iniesta (min 14). La segona ha estat el travesser el que ha negat el gol a Suárez, a boca de canó (min 24). No acompanyava la sort al Barça. En aquesta acció, a la sortida d’un córner, s’ha lesionat Vermaelen, substituït immediatament per Mathieu.

També al contracop ha estat a punt d’inaugurar el marcador Neymar (min 35). El Barça, superior, controlava tots els registres. Fins i tot ha reclamat dues mans dins l’àrea rival en ple setge. Però el partit agafava una nova dimensió a la represa, quan Fernando Torres s’ha apuntat l’1-0 en una ràpida associació local (min 51). Tot seguit, Neymar ha empatat amb una brillant execució d’una falta directa (min 54). Una obra d’art. A tot això, Rakitic deixava pas a Leo Messi (min 59).

Ara el partit semblava viu. Continuava manant el Barça, però la barraca de Torres permetia a l’Atlètic creure més en les seves possibilitats. Sobretot quan Godín ha salvat, amb la mà, una pilota de Neymar que ja enfilava el camí de la glòria. Però, de mica en mica, el Barça recobraria el seu domini i guanyaria profunditat. Amb Messi sobre la gespa, la història ha canviat. Després d’un viatge transocèanic i de no haver-se pogut entrenar per la seva segona paternitat, el millor jugador de la història ha decidit el matx gràcies a un regal de Luis Suárez.

[[BOTOVERMELL::Els gols de l'Atlètic-Barça++BARÇA FANS::http://www.fcbarcelona.cat/futbol/primer-equip/detall/noticia/els-gols-del-barca-al-calderon::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut