Pau Ribas es proclama campió d’Europa amb la selecció espanyola (80-63)

Pau Ribas es proclama campió d’Europa amb la selecció espanyola (80-63)

El jugador blaugrana ha jugat 20 minuts i ha anotat cinc punts en la gran final contra Lituània

La selecció espanyola s’ha imposat a Lituània a la final de l’Eurobasket 2015 disputat a França. L’equip de Sergio Scariolo ha guanyat per 80 a 63 en un partit que ha dominat des del principi. D’aquesta manera, Pau Ribas s’ha proclamat campió d’Europa, amb protagonisme sobre la pista durant tot el campionat. A la final, el combinat espanyol ha començat amb una diferència d’11 punts (15-4) en el minut sis de partit i això els ha permès jugar amb més comoditat i dominant els temps del joc.

Només a les acaballes de la primera meitat Lituània ha plantat cara al conjunt dirigit per Sergio Scariolo, després d’anotar dos triples seguits que han deixat el marcador amb 37 a 29 favorable al combinat espanyol. Rudy Fernández s’ha lesionat després d’un xoc amb Jakunas i l’ha impossibilitat seguir disputant la final. Espanya ha arribat a tenir 18 punts de diferència al tercer quart (60-42).

El blaugrana Pau Ribas, una de les noves incorporacions d’aquesta temporada, ha estat en el cinc inicial de la final celebrada a Lille. Ribas ja havia jugat amb la selecció a nivell júnior i sub-20 i s’ha proclamat per primera vegada a la seva carrera campió d’Europa. A la final, Ribas ha disputat un total de 20 minuts, 5 punts i 1 rebot.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut