Dimarts 29 de setembre s'inicia el procés de venda d'entrades per al Mundial de Clubs del Japó

Dimarts 29 de setembre s'inicia el procés de venda d'entrades per al Mundial de Clubs del Japó

El procés és exclusiu per a socis i la compra serà directa sense formulari d’inscripció i sorteig per assignar-les

Des de dimarts 29 de setembre, des de les 10 hores, i fins dijous 1 d’octubre, a les 19 hores, estarà obert el procés de venda d’entrades per al Mundial de Clubs que se celebrarà al Japó, concretament a Yokohama, del 10 al 20 de desembre i en què participarà el FC Barcelona com a campió de l’última edició de la Lliga de Campions.

El procés és exclusiu per als socis del FC Barcelona i s’haurà de fer la compra a través d’un formulari disponible al lloc web, www.fcbarcelona.cat. A diferència d’altres processos en què el soci havia de fer una sol·licitud prèvia i se celebrava un sorteig per assignar les entrades en cas que la demanda superès la disponibilitat, en aquesta ocasió el soci comprarà l’entrada directament.

El Club posa a la venda les entrades per a la semifinal que el Barça jugarà el dijous 17 de desembre contra el guanyador de l’eliminatòria entre l’Amèrica i el guanyador de la Champions League d’Àsia, i també per a la final que es jugarà el diumenge 20 de desembre. Els socis podran comprar entrades per a la semifinal i la final, o només per a la final. En cas de comprar per als dos partits aquestes hauran de ser de la mateixa categoria. Si no s’arribés a la final, les entrades comprades per a aquest partit servirien per al partit corresponent al tercer i quart lloc

El nombre d’entrades destinades als socis són 680 entrades per a la semifinal i la mateixa xifra, 680, per a la final. El preu de les entrades per a la semifinal són 147 euros (categoria 2), 118 euros (categoria 3), 82 euros (categoria 4) i 59 euros (categoria 5). I el preu de les entrades per a la final és de 236 euros (categoria 2), 184 euros (categoria 3), 133 euros (categoria 4) i 74 euros (categoria 5).

Cada soci podrà comprar una entrada i es podran agrupar en una mateixa sol·licitud fins a quatre peticions de soci. Un cop adquirides s’enviarà un correu electrònic de confirmació. 

El procés finalitzarà el dijous 1 d’octubre, a les 19 hores, sempre que no s’exhaureixin abans les entrades disponibles per als socis.

Recordem que els socis alevins (menors de 6 anys) no podran demanar entrades per assistir a un partit fora de l’Estadi. El Club informarà als socis que hagin comprat una entrada del procés de recollida.

D’altra banda, el Club està treballant per oferir als socis una oferta especial de viatge per al Mundial de Clubs i pròximament n’informarà.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES ++MUNDIAL DE CLUBS::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formmundialet2015.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut