Roger Schmidt:

Roger Schmidt: "Jugar contra el Barça és el partit més difícil de jugar a Europa"

Tant el tècnic del Bayer Leverkusen com el davanter Javier Hernández confien en els seus “punts forts” per treure un bon resultat del Camp Nou

“Jugar contra el Barça és el partit més difícil de jugar a Europa però farem tot el possible per fer un bon partit. Hem de creure en els nostres punts forts”. Aquest és el missatge del tècnic del Bayer Leverkusen, Roger Schmidt, en la roda de premsa prèvia al partit d’aquest dimarts al Camp Nou (20.45h). Segons el tècnic alemany, les claus per plantar cara al FC Barcelona passen per “jugar molt tancats i amb molta determinació en atac” i intentar aconseguir “un gol”. De fer-ho, “seria possible treure alguna cosa positiva de Barcelona”.

Respecte l’últim precedent d’un Barça-Bayer el Camp Nou, en què els blaugranes que llavors dirigia Pep Guardiola van imposar-se per 7-1, Schmidt ha volgut recordar que llavors ell no era l’entrenador i que “això és història”. “La clau no és fer cas d’aquests coses sinó centrar-se totalment en aquests 90 minuts que jugarem. La situació actual no permet fer cap comparació directa perquè es tracta de dos moments diferents amb jugadors diferents”.

A la sala de premsa també hi ha comparegut el davanter del Bayer Leverkusen, Javier ‘Chicharito’ Hernández. A continuació us oferim les seves declaracions:

“Venim a Barcelona amb molta il·lusió. Volem fer un bon partit i passar a la següent ronda”

“No hi ha major motivació que jugar contra el vigent campió en un escenari com aquest. La perfecció no existeix però hem de buscar-la. Necessitem fer un partit rodó per poder puntuar a Barcelona"

“Tothom pot pensar que si Messi no juga és un plus per al rival, però la veritat és que juguem contra el Barça. Hem de jugar al 100% sabent quin és el seu estil i els grans futbolistes que té”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut