El FC Barcelona s’afegeix a la iniciativa de l’ECA en favor dels refugiats

El FC Barcelona s’afegeix a la iniciativa de l’ECA en favor dels refugiats

El Club donarà un euro per cada entrada venuda per al partit de Champions League que es disputa aquesta nit al Camp Nou davant el Bayer Leverkusen

El FC Barcelona s’afegeix a l’acció impulsada des de l’ECA (Associació de Clubs Europeus) en favor dels refugiats arribats a Europa, per la qual el Club donarà un euro per cada entrada venuda en el partit de Lliga de Campions que es juga al Camp Nou davant el Bayer Leverkusen. L’ECA centralitzarà aquestes donacions i les farà arribar a diferents organitzacions europees d’ajuda als refugiats.

Aquesta iniciativa, que duu per nom ’90 Minutes for Hope’, va sorgir en el transcurs de la darrera Assemblea General de l’ECA que va tenir lloc el passat 8 de setembre a Ginebra. D’aquesta manera, el Comitè Executiu, del qual forma part el president del Barça Josep Maria Bartomeu, va fer una crida a cadascun dels 32 clubs de la Lliga de Campions i els 48 de l’Europa League perquè fessin una donació d’un euro per cada entrada venuda en el primer partit de competició europea disputat en el seu estadi. A la vegada, els clubs que no disputen competicions europees tenen l’opció de seguir la mateixa iniciativa a les seves respectives lligues o partits de copa.

Aquesta donació suposa una acció més del Club d’ajut als refugiats i s’afegeix a la campanya ‘Tant se val d’on venim’ que impulsa la Fundació del FC Barcelona en col·laboració amb la Creu Roja, entitat beneficiària que vehicularà l’ajuda als refugiats. Les accions d’aquesta campanya van tenir el tret de sortida coincidint amb el partit de Lliga davant el Llevant del passat 20 de setembre i tindran continuïtat durant els propers mesos. La campanya es fonamenta en tres eixos d’actuació: la recaptació de fons, la sensibilització social i la integració dels nouvinguts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut