El dimecres 7 d'octubre s'obre la venda d'entrades per als partits de la segona volta de la Lliga al Camp Nou

El dimecres 7 d'octubre s'obre la venda d'entrades per als partits de la segona volta de la Lliga al Camp Nou

Els dos primers dies la venda serà exclusiva per als socis no abonats, i a partir de divendres 9 d’octubre s’obrirà a la resta de socis i aficionats

A partir del dimecres 7 d’octubre, a les 10 hores, els socis no abonats del FC Barcelona podran començar a comprar les entrades per als partits corresponents a la segona volta de la Lliga 2015/16 que es jugaran al Camp Nou. Els dos primers dies la venda serà exclusiva per a aquest col·lectiu, que podrà adquirir fins a un màxim de sis entrades per partit, a través del lloc web del Club (www.fcbarcelona.cat), Ticketmaster i les taquilles del Club.

El divendres 9 d’octubre, a les 10 hores, la venda s’ampliarà a la resta de socis i públic en general. Les condicions són les mateixes, és a dir, es podrà comprar un màxim de sis entrades per partit i els canals de venda seran els habituals del Club.

Un descompte del 20%

Per a tots els partits de Lliga a casa, excepte el Reial Madrid, els socis tenen un descompte del 20% en la compra de la primera entrada. En el cas de fer la compra a través de la secció d’entrades del lloc web del Club, el soci haurà d’identificar-se amb el número de clau i el codi personal i automàticament s’aplicarà el descompte de manera directa (el mateix procés si es fa la compra a través de Ticketmaster. En el procés de fer la compra el servei permetrà veure les localitats que estiguin disponibles en aquell moment i el corresponent preu segons la zona de l’Estadi.

Si es fa l’adquisició a través de les taquilles del Club caldrà dur el carnet de soci perquè s’apliqui el descompte.

El Club posa a la venda tots els partits de la segona volta exceptuant el Clàssic contra el Madrid, que es jugarà al Camp Nou el cap de setmana del 3 d’abril. L’11 de novembre s’obrirà una procés de venda exclusiva per a aquest partit que serà exclusiu per a socis no abonats.

Recordem que a principi de temporada, el Club ja va obrir un primer període de venda amb les entrades corresponents a la primera volta de la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut