Què estan fent els jugadors cedits del FC Barcelona

Què estan fent els jugadors cedits del FC Barcelona

Repassem la trajectòria de Halilovic, Tello, Montoya i Song als seus respectius equips

Aquesta temporada el FC Barcelona ha oficialitzat tres cessions més que se sumen a l’acord de dues temporades que es va acordar per Tello. El que ha començat amb més força el primer tram de la temporada amb el Sporting de Gijón és Alen Halilovic. El jugador croat ha participat en 6 de les 7 jornades de la Lliga BBVA amb dues assistències i un gol contra l’Espanyol. Nacho Cases, un dels baluards de l’equip asturià ha parlat d’ell dient que “és un jugador diferent, veu coses que altres no veuen”, fins i tot l’ha comparat amb Messi.

Tello és l’únic cas que compleix el segon any com a cedit a les files del Porto. La temporada passada va  ser un dels jugadors més importants del conjunt portuguès participant en 24 partits i marcant 7 gols, el seu bon rendiment va ser premiat amb el guardó de millor jugador del mes de març de la Lliga portuguesa. Aquesta temporada s’espera el mateix rendiment del sabadellenc.

Martín Montoya i Alex Song estan a l’espera de minuts a les files de l’Inter de Milà i del West Ham, respectivament. En el cas del jugador camerunès s’està recuperant de la lesió al turmell, i a l’octubre s’espera la seva reaparició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut