El FC Barcelona dóna “tot el seu suport” a Leo Messi

El FC Barcelona dóna “tot el seu suport” a Leo Messi

El Club ha emès un comunicat arran de l’acusació per part de l’Advocacia de l’Estat a Leo Messi per delictes contra la Hisenda pública

Després de saber que l’Advocacia de l’Estat pretén acusar Leo Messi per tres delictes contra la Hisenda pública, entre el 2007 el i 2009, pels quals demana 22 mesos i mig de presó, el FC Barcelona manifesta el següent:

1.- El Club mostra la seva estranyesa per la divergència de criteri entre el Ministeri Fiscal, que el 25 de setembre passat va decidir no acusar Leo Messi de delicte fiscal, i l’opinió expressada avui per l’Advocacia de l’Estat, que diu just el contrari.

2.- El FC Barcelona ha fet arribar el seu afecte i solidaritat a Leo Messi i la seva família en aquesta situació tan insòlita. El Club continuarà donant tot el seu suport i ajuda en l’àmbit jurídic, fiscal i administratiu a la família en aquest procés.

3.- El FC Barcelona denuncia el cúmul de decisions externes, totalment inadmissibles i que fa temps que van començar, i que són alienes a l’àmbit estrictament esportiu. Perjudiquen la bona marxa del Club, la seva estabilitat i la dels esportistes que en formen part. El Club continuarà treballant amb més fermesa que mai per defensar els seus legítims drets i està preparat per als nous desafiaments que puguin arribar.

                                                                                                       Barcelona, 8 d’octubre del 2015

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut