Triomfs de Xile i el Brasil i empat de l’Argentina en el camí al Mundial 2018

Triomfs de Xile i el Brasil i empat de l’Argentina en el camí al Mundial 2018

Bravo, Alves i Mascherano han jugat els 90 minuts en els respectius partits internacionals de classificació per a la cita de Rússia

Matinada positiva per als internacionals del FC Barcelona amb compromisos de classificació per al Mundial 2018 que es disputarà a Rússia. En la fase sud-americana, tres blaugranes han disputat la segona jornada classificatòria. Claudio Bravo, amb Xile, i Dani Alves, amb el Brasil, han sumat una victòria, mentre que Javier Mascherano, amb l’Argentina, no ha pogut passar de l’empat. Tots ells han disputat els noranta minuts dels respectius partits.

Claudio Bravo i el combinat xilè segueixen amb pas ferm. Després de superar el Brasil en la primera jornada, els xilens s’han imposat aquesta matinada al Perú per un resultat ampli de 3-4. Dos doblets de Vargas i de l’exblaugrana Alexis Sánchez han permès superar els gols de Farfán, en dues ocasions, i de Guerrero per part peruana.

El Brasil, en canvi, s’ha refet de la derrota inicial i ha sumat els tres punts contra Veneçuela. Amb Dani Alves a l’onze titular, però sense Neymar, encara sancionat, els brasilers s’han imposat per 3-1 amb gols de Willian (2) i Oliveira, i han sumat la primera victòria en el camí al Mundial.

Qui no ha tingut tanta sort ha estat Javier Mascherano. L’Argentina no ha pogut passar de l’empat a zero al Paraguai. El conjunt de Gerardo Martino ha acusat les baixes per lesió de Leo Messi i del Kun Agüero i no ha trobat el camí del gol. D’aquesta manera, l’’albiceleste’ suma la segona jornada sense guanyar, i té un punt de sis possibles.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut