Neymar, Pitxitxi de Primera Divisió

Neymar, Pitxitxi de Primera Divisió

El brasiler, amb els seus quatre gols contra el Rayo, se situa al capdavant de la classificació de golejadors, amb vuit gols, i per sobre dels sis de Benzema i Cristiano Ronaldo

No cada dia un jugador de futbol fa màgia sobre la gespa d’un estadi. Tampoc és habitual veure com un futbolista marca quatre gols en un mateix partit. Contra el Rayo, Neymar Jr no només ha ofert una actuació per al record, amb quatre dianes i una assistència en la victòria contra l’equip madrileny, sinó que s’ha convertit en el Pitxitxi de la Primera Divisió.

Amb vuit gols en vuit jornades, el brasiler ha superat les sis dianes dels davanters del Reial Madrid Karim Benzema i Cristiano Ronaldo, que ha marcat en el triomf dels blancs contra el Llevant (3-0). Neymar, en aquesta edició de la competició domèstica, ja va marcar un gol contra l’Atlètic de Madrid, el Llevant, el Celta i el Sevilla, a més del pòquer contra el Rayo.

Neymar, però, ja sap què significa marcar quatre gols en 90 minuts. Si bé és cert que és la primera vegada que el brasiler aconsegueix aquests registres amb la samarreta del FC Barcelona, el davanter ja ho va fer quan defensava la samarreta del Santos i amb la selecció brasilera.

Sense aturador

El brasiler ja ha arribat als 62 gols en 101 partits, una mitjana golejadora de 0,61 dianes per partit. Fa dues setmanes, contra el Sevilla, el brasiler va disputar el seu matx número 100 amb el FC Barcelona. En aquell enfrontament al Pizjuán la seva diana no va ser suficient per aconseguir la victòria, però sí per augmentar les seves bones xifres, que vam recollir en un especial.

[[BOTOVERMELL::Les dades dels primers ++100 partits de Neymar::http://www.fcbarcelona.cat/neymar-100-partits::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut