Getafe CF – FC Barcelona (Prèvia): Un Coliseum sempre incòmode

Getafe CF – FC Barcelona (Prèvia): Un Coliseum sempre incòmode

20.30 hores, Canal+ Partidazo: El conjunt blaugrana visita una plaça difícil amb les altes d’Iniesta i Sergi Roberto

La desena jornada del campionat de Lliga porta el Barça al Coliseum Alfonso Pérez de Getafe. És un estadi que ha visitat en les últimes onze temporades i tradicionalment hi ha obtingut bons resultats (exceptuant el 0-0 del curs anterior). Això sí, mai ha estat una plaça senzilla per als blaugranes, que encapçalen la classificació juntament amb el Madrid. Un partit trampa amb totes les de la llei.

Després de l’empat a zero al camp de Villanovense en Copa, el cos tècnic rebia bones notícies abans de viatjar a Getafe. Andrés Iniesta i Sergi Roberto rebien l’alta i entraven a la llista de 18 convocats. La completava Gumbau, del filial. L’entrenador Luis Enrique Martínez té les baixes ja conegudes dels lesionats Messi, Rafinha i Douglas, a més del sancionat Mascherano.

El Getafe, per la seva banda, afronta el duel amb certa comoditat. Sobretot gràcies a les dues golejades aconseguides en els últims dos compromisos a casa davant el Llevant i el Las Palmas. Els homes que dirigeix Fran Escribá són tretzens, amb quatre punts de marge sobre les posicions de descens. El principal dubte dels blaus és el davanter Álvaro Vázquez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut