L’AS Roma s’imposa en el derbi davant la Lazio

El italians, el proper rival del Barça a la Lliga de Campions, han superat 2 a 0 a la Lazio amb els gols de Dzeko, de penal, i de Gervinho El BATE Boríssov ha guanyat còmodament mentre que el Bayer Leverkusen ha caigut per la mínima a casa

L’AS Roma serà el proper rival del Barça a la Lliga de Campions (24 de novembre, 20.45 hores) i aquest diumenge s’ha imposat en el derbi de la capital d’Itàlia. Els altres dos equips del Grup E, el Bayer Leverkusen i el BATE Boríssov, han tingut sort diversa.

AS Roma

El conjunt italià s’ha imposat a la Lazio a l’estadi Olímpic de Roma per 2 gols a 0 i suma 26 punts en 12 jornades. D’aquesta manera, els de Rudi Garcia es refan de la derrota en lliga de l’última jornada. Els golejadors han estat Dzeko, des del punt de penal, i Gervinho després d’aprofitar una assistència de Radja Nainggolan.

Bayer Leverkusen

El Bayer Leverkusen ha caigut al BayArena davant el Colònia per 1-2. Els jugadors de Roger Schmidt han vist com els visitants s’avançaven als 17 minuts de la primera meitat. El Bayer, però, ha igualat el partit al minut 33 amb un gol de Chicharito Hernández. A la segona meitat, el Leverkusen s’ha vist condicionat per l’expulsió de Papadopoulos per vermella directa i ha encaixat el segon i definitiu gol al minut 72 (1-2).

BATE Boríssov

El conjunt bielorús s’ha imposat 4 a 1 davant l’Slutsk al Borisov Arena. El campió bielorús s’ha avançat amb gols d’Alexei Rios i Nemanja Nikolić, el darrer des del punt de penal. A la represa, els visitants han retallat distàncies en el primer minut de joc. El BATE Boríssov, amb el control de la possessió,  ha pogut tancar el partit còmodament amb els gols de Rios i d’Aleksandr Karnitskiy, a nou minuts pel final.