Empat entre l’Argentina i el Brasil al Monumental (1-1)

Mascherano, Neymar i Alves han estat titulars en el gran duel sud-americà de classificació per al Mundial 2018

Després de l’ajornament per les fortes pluges a Buenos Aires, el gran duel sud-americà entre l’Argentina i el Brasil s’ha disputat aquesta matinada a l’estadi Monumental. L’albiceleste i la canarinha han empatat a un gol en un partit amb un marcat protagonisme del Barça. En absència de Messi, Mascherano ha capitanejat el conjunt de Gerardo Martino, mentre que Neymar ha tornat a liderar el Brasil. Dani Alves també ha jugat els 90 minuts del partit, i ha participat en el gol brasiler.

El combinat argentí, necessitat de la victòria, ha sortit més decidit a endur-se els tres punts i ha dominat la primera part del matx. Fruit d’això, Ezequiel Lavezzi ha avançat els locals aprofitant una assistència d’Higuaín. A partir del gol, el Brasil ha agafat les regnes del partit, però no ha estat fins a la segona part que ha aconseguit igualar. Amb Neymar molt vigilat, el conjunt de Dunga ha marcat l’1-1 mitjançant Lucas Lima, que ha recollit el refús del travesser després d’una rematada de Douglas Costa. La jugada l’havia iniciat Dani Alves amb una gran centrada des de la seva banda.

Tot i que el Brasil ha acabat el duel amb un jugador menys per l’expulsió de David Luiz, el marcador no s’ha mogut més i s’ha confirmat el repartiment de punts. Amb aquest resultat, l’Argentina suma dos punts de nou possibles en la classificació per al Mundial 2018, mentre que el Brasil en té quatre, després de sumar una derrota, una victòria i un empat.